O româncă, martoră la tragedia din Paris: ''Am văzut 4 terorişti cu arme''

Ultima actualizare:

    5 terorişti au fost neutralizaţi. 120 de persoane au fost executate cu sânge rece foto: captură video
5 terorişti au fost neutralizaţi. 120 de persoane au fost executate cu sânge rece foto: captură video

O martoră a tragediei de la Paris a făcut mărturii șocante. Forţele de ordine franceze au identificat cel puţin şapte puncte în care au fost comise vineri noapte (13 noiembrie) atentatele la Paris. În mijlocul iadului din Paris, o martoră a mărturisit prin ce clipe de teroare a trecut, pentru TV5Monde.

O martoră pe nume Celia s-a nimerit să fie în mijlocul iadului de la Paris, vineri seară (13 noiembrie), când au avut loc atentatele sângeroase, în urma cărora şi-au pierdut viaţa circa 120 de persoane, potrivit ultimului bilanţ.

Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv, Amalia Enache, a publicat, pe contul personal de Facebook ce a mărturisit Celia după ce a reuşit să iasă la timp din sala de concerte Bataclan, acolo unde a avut loc un concert rock al trupei Eagles of Death Metal. Cei trei terorişti au omorât cu sânge rece peste 100 de persoane, care au rămas captive în sală. Ulterior, atacatorii au fost ucişi de forţele speciale.

Iată mesajul Amaliei Enache: «Celia, care era la concertul rock la Bataclan şi a reuşit să iasă, pentru Tv5Monde: "Am crezut la început că se aud petarde, apoi am înţeles repede că nu sunt petarde, ci terorişti, câţiva poliţişti au apărut imediat, atunci totul s-a precipitat şi au fost schimburi de focuri. Am văzut 4 terorişti, aveau feţele descoperite, mitraliere în mâini şi au strigat "fraţii noştri din Siria sunt ucişi"».

În interiorul sălii s-a produs un adevărat masacru, a transmis postul de televiziune BFM TV, citat de Reuters. Un alt martor a declarat că mai mulţi indivizi au deschis focul şi au tras în plin în mulţimea strânsă la un concert, în timp ce strigau "Allahu Akbar".

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net