O româncă din Spania a ajuns la închisoare după ce și-a ucis bebelușul! Micuțul nu împlinise nici o lună de zile

Ultima actualizare:

    Mama criminală va ajunge după gratiiFoto: observatornews.ro
Mama criminală va ajunge după gratiiFoto: observatornews.ro

Cutremurător! O româncă din Spania în vârstă de 18 ani a fost condamnată la 4 ani de închisoare, fiind găsită vinovată pentru moartea bebeluşului ei de nici o lună de zile. Tragedia s-a petrecut la sfârşitul anului trecut. Micuţul a suferit grave leziuni cerebrale şi a murit la spital, după 13 zile de agonie.

Românca a primit 4 ani de închisoare pentru infracţiunea de omor prin imprudenţă, românca fiind acuzată că a provocat moartea bebelușului ei, în 18 noiembrie 2020. Cele două părţi au ajuns la un acord la sfârşitul lunii iunie, care a fost ratificat luni, în instanța penală 3 din Lleida, în vestul Cataloniei, relatează observatornews.ro. Medicii care au încercat să-l salveze pe copilaș au constatat că  suferea de sindromul "copilului zdruncinat", care constă într-o serie de leziuni cerebrale cauzate de agitarea violentă a bebeluşului.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, după două săptămâni de agonie, bebeluşul a încetat de viaţă. Prima suspectă în acest caz a fost mama copilului. Tatăl, tot român, în vârstă de 24 de ani, a fost audiat în calitate de martor. Ambii părinți au declarat în fața anchetatorilor că a fost doar un accident și că nu și-au abuzat bebelușul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net