O româncă din Spania a ajuns la închisoare după ce și-a ucis bebelușul! Micuțul nu împlinise nici o lună de zile

mama-criminala.jpg

Mama de 18 ani care și-a ucis bebelușul în Spania
Mama criminală va ajunge după gratii
Foto: observatornews.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Cutremurător! O româncă din Spania în vârstă de 18 ani a fost condamnată la 4 ani de închisoare, fiind găsită vinovată pentru moartea bebeluşului ei de nici o lună de zile. Tragedia s-a petrecut la sfârşitul anului trecut. Micuţul a suferit grave leziuni cerebrale şi a murit la spital, după 13 zile de agonie.

Românca a primit 4 ani de închisoare pentru infracţiunea de omor prin imprudenţă, românca fiind acuzată că a provocat moartea bebelușului ei, în 18 noiembrie 2020. Cele două părţi au ajuns la un acord la sfârşitul lunii iunie, care a fost ratificat luni, în instanța penală 3 din Lleida, în vestul Cataloniei, relatează observatornews.ro. Medicii care au încercat să-l salveze pe copilaș au constatat că  suferea de sindromul "copilului zdruncinat", care constă într-o serie de leziuni cerebrale cauzate de agitarea violentă a bebeluşului.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, după două săptămâni de agonie, bebeluşul a încetat de viaţă. Prima suspectă în acest caz a fost mama copilului. Tatăl, tot român, în vârstă de 24 de ani, a fost audiat în calitate de martor. Ambii părinți au declarat în fața anchetatorilor că a fost doar un accident și că nu și-au abuzat bebelușul.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul