O româncă de 16 ani, răpită pentru a fi pusă să facă trotuarul

Ultima actualizare:

    Prostituată româncă
Prostituată româncă

Doi tineri români au fost arestaţi în Italia au răpit o minoră, tot româncă, de la Pescara şi au dus-o la Roma cu intenţia de a o pune să se prostitueze.

C.F.C. (23 de ani) şi A.F.D. (21 de ani) au fost arestaţi de carabinierii din Tivoli (Roma) după ce au luat cu forţa de la Pescara (centrul Italiei, pe coasta adriatică) o minoră româncă şi au dus-o la Roma, informează adevarul.it. Cei doi intenţionau să o pună să se prostitueze.

Duminică seara, tânăra îşi luase rămas bun de la prietenul ei şi se îndrepta spre casă. La un moment dat a fost abordată de doi români, care de la bordul unui Audi de culoare albastră au invitat-o la o cafea. Refuzul fetei i-a determinat pe cei doi să coboare şi să o urce cu forţa în maşină.

Pe drumul de la Pescara la Roma (circa 200 de kilometri), tânăra a reuşit să-i trimită un mesaj prietenului ei. Acesta a avertizat carabinierii, care ulterior au reuşit să se pună în contact cu ea pentru câteva secunde. Suficient cât să-şi dea seama că era în una din discotecile româneşti din Tivoli.

După ce a fost eliberată, fata a povestit că cei doi îi luaseră deja o cameră la hotel şi de a doua zi ar fi trebuit să înceapă să se prostitueze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net