O reporteră, atacată în direct în cartierul terorii din Bruxelles

Ultima actualizare:

    Jurnalista este corespondentul european al celor de la Sky Tg24Foto: Facebook
Jurnalista este corespondentul european al celor de la Sky Tg24Foto: Facebook

Giovanna Pancheri, o jurnalistă din Italia a fost atacată de un tânăr în timp ce transmitea în direct din cartierul Molenbeek din Bruxelles. Acesta a încercat să oprească filmarea și să smulgă camera, dar operatorul a continuat să-și facă treaba.

Italianca s-a îndepărtat un pic de cel care venise chitit să le strice treaba și i s-a adresat în italiană și franceză băiatului nemulțumit că jurnaliștii filmau în capitala Belgiei. Reporterii și-au continuat transmisiunea până când au fost întrerupți din nou, notează The Mirror.

Când i s-a cerut părerea despre incident, Giovanna a spus: "Trei persoane care nu aveau nimic mai bun de făcut decât să încerce să ne intimideze pe noi s-au apropiat. Am încercat să le explicăm că filmăm o știre în direct și că eu sunt singura care apare pe post, dar în timp ce filmam, unul dintre ei a încercat să ne smulgă camera și l-a lovit pe operator."

Jurnalista și-a liniștit apropiații printr-un mesaj pe Twitter: "Într-un final, totul a fost bine. Mii de mulțumiri cameramanului Francesco Cardarelli".

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net