O rază de speranță în cazul micuțului Charlie după o decizie a medicilor

Ultima actualizare:

    Micuțul Charlie ar putea avea o șansă de a supraviețui
Micuțul Charlie ar putea avea o șansă de a supraviețui

Bebelușul Charlie Gard, care suferă de o boală rară necruțătoare care-i pune viața în pericol, se află în continuare conectat la aparatele care-l ajută să trăiască. Părinții săi au primit o rază de speranță din partea unor medici care spun că îl vor ajuta pe micuț.

În esență, decizia spitalului britanic unde se află internat Charlie a rămas neschimbată. Conducerea spitalului a cerut sprijinul instituțiilor de justiție pentru a asista eventuala inițiativă de a-l deconecta de la aparatele vitale pe Charlie, precizează The Sun.

În ciuda faptului că luarea unor măsuri stagnează în detrimentul bebelușului, a cărui viață atârnă de un fir de ață, cinci medici, dintre care doi din Marea Britanie, i-au anunțat pe părinții lui Charlie că vor să le ajute fiul. Zilele trecute, după sesizarea publică a Papei Francisc și a președintelui Donald Trump, două spitale din străinătate, unul din Italia, respectiv unul din Statele Unite, s-au oferit să-l ajute pe Charlie, punând la dispoziție un tratament experimental.

știrea că cinci medici cred cu certitudine că boala lui Charlie ar putea fi tratată, a făcut înconjurul lumii și au fost puse mai multe presiuni pe autoritățile engleze și pe spital pentru a-i lăsa pe părinții micuțului să-l transporte, sub supraveghere medicală în străinătate, pentru tratament. Aceștia au apelat chiar și la premierul britanic, Theresa May.

„Am înțeles că există o șansă de 10% ca această metodă să funcționeze pentru Charlie, deci este suficient pentru merita încercată”, a precizat mama lui Charlie, în cadrul unui interviu la o emisiune televizată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net