O prostituată româncă a fost găsită moartă într-un garaj

Ultima actualizare:

O prostituată ghaneză a condus astăzi forţele de ordine într-un „garaj al ororilor” din Cinisello Balsamo (perferia nord a oraşului Milano), informează mai multe surse locale. În garaj se afla cadavrul unei românce în vârstă de 23 de ani. Asupra vârstei şi identităţii însă planează dubii, ne-au informat surse apropiate echipei de investigaţii.

Potrivit primelor reconstituiri ale carabinierilor, proprietarul garajului, Antonio Giordano (44 de ani) primea des prostituate acolo. Garajul era amenajat cu un pat, televizor, cameră de luat vederi, precum şi un videoplayer cu multe casete porno. 

Garaj amenajat pentru prostituate

Prostituata africană s-a prezentat zilele trecute în cazarma carabinierilor din localitate şi a explicat că în respectivul garaj era ceva suspect. Fusese acolo pentru o prestaţie sexuală, dar s-a speriat şi a fugit imediat.

Deşi carabinierii nu au făcut public conţinut declaraţiilor femeii, este posibil ca aceasta să fi văzut corpul româncei. Giordano, tată a doi copii, separat de soţie, a încercat să o prindă pe africancă după ce aceasta a fugit, dar nu a reuşit. Mai mult, a urmărit-o cu maşina pentru a trece peste ea, dar tânăra a reuşit să scape.

În mod inexplicabil, astăzi carabinierii au găsit cadavrul româncei în garajul indicat de africancă. Dubiile vin din faptul că ea fugise din respectivul garaj de câteva zile, iar italianul avea tot timpul să scape de cadavru.

AFLĂ AICI ÎN CE STADIU A FOST GĂSIT CORPUL PROSTITUATEI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net