O profesoară le dădea elevilor minori biscuiți cu cannabis

cannabis.jpg

cannabis
Profesoara le dădea copiilor biscuiți care conțineau cannabis
Foto: Getty

O fostă profesoară din Marea Britanie s-a gândit să le ofere un mic stimulent elevilor săi minori, majoritatea cu vârste de 12 ani, pentru a-i face mai „activi” la ore. Femeia le dădea biscuiți cu cannabis până când copiii au început să se simtă rău.

Lesley Collins (61 de ani), artistă plastică și fostă profesoară, îi păcălea pe elevi spunându-le că este dădaca lor și că trebuie să aibă grijă de ei, iar pentru a face asta, le oferea câte un biscuite care conținea o cantitate mică de cannabis, precizează Daily Star.

Copiii o considerau pe Lesley ca pe o bunicuță pentru că le aducea mereu desert, dar la un moment dat, unii dintre ei au început să se simtă rău sau să aibă amețeli. După ce li s-au făcut analize, s-a descoperit că băiețeii aveau cannabis în urină.

profa_cu_cannabis.jpg

cannabis
Profesoara a fost suspendată din funcție
Foto: Daily Star

Părinții lor au făcut o plângere la poliție împotriva lui Lesley, iar acum riscă închisoarea, deși susține că este nevinovată și nu știa că biscuiții aveau o astfel de compoziție. „Nu am știut că am făcut asta, eram beată”, a fost explicația fostei profesoare.

Avocatul angajat să o apere susține însă că femeia urma un tratament împotriva depresiei și altor probleme mintale și folosea acest drog din clasa B care era introdus în niște biscuiți. acum, Lesley este suspendată din funcție timp de șase luni, până când judecătorii vor da sentința.

Loading...
 
 

Citește și

  • kimberly naquin

    O profesoară de geografie, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată pentru că a întreținut relații sexuale cu o elevă minoră, de numai 16 ani. Femeia este al treilea cadru didactic angajat la Liceul Destrehan din New Orleans, Statele Unite ale Americii, arestat pentru întreținerea de relații intime cu elevii.

  • O profesoară care avea o relaţie cu un elev a mers mai întâi cu familia lui în vacanţă, iar apoi cei doi au început idila. Haeli Wey, care preda la un liceu din Austin, Texas, a fost arestată după ce s-a aflat că a avut relaţii cu doi liceeni de 17 ani.