O pakistaneză a vrut să-și ucidă soţul, dar din greșeală și-a otrăvit toată familia

Ultima actualizare:

    Aasia Bibi a fost arestatăfoto: Caters
Aasia Bibi a fost arestatăfoto: Caters

Căsătorită împotriva voinţei ei, o pakistaneză de 21 de ani a decis să-şi omoare soţul. Femeia a turnat otravă în laptele pe care bărbatul urma să-l bea.

Aasia Bibi a fost forţată în septembrie să-l ia de bărbat pe Amjad Akram (25 de ani). Femeia a vrut să scape de bărbat şi i-a turnat otravă în lapte.

Numai că soţul nu a băut laptele, care a fost apoi turnat într-un „lassi“, un iaurt de băut extrem de popular în Asia de Sud, destinat întregii familii. Treisprezece persoane au murit, inclusiv soţul, iar paisprezece au fost spitalizate, a precizat Owais Ahmad, şeful poliţiei locale din districtul Muzaffargarh (Punjab, centrul Pakistanului).

„Poliţia a arestat-o pe Aasia Bibi, alături de un bărbat şi de mătuşa femeii, care au recunoscut că i-au fost complici, şi i-a acuzat de crimă“, a adăugat el, precizând că bărbatul ar fi iubitul secret al femeii, scrie The Independent.

Căsătoriile forţate, în special implicând minori, sunt des întâlnite în Pakistan, în special în provinciile sărace şi rurale din această ţară conservatoare, unde sute de femei sunt ucise în fiecare an în „crime de onoare“.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net