O nouă problemă descoperită la avioanele Boeing Max 737, modelul care a „ucis” aproape 350 de oameni

boeing_avion.jpg

Avion Max 737
O nouă problemă descoperită la avioanele Boeing Max 737
Foto: Arhiva Click!

Scandalurile se țin lanț de compania Boeing! A fost descoprită o nouă problemă la modelul de avioane 737 Max, care urmau să fie livrate liniilor aeriene. În rezervoarele de combustibil ale unor noi avioane Boeing 737 Max au fost descoperite resturi.

Descoperirea a fost catalogată drept inacceptabilă de către șeful programului Boeing 737. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al companiei a declarat că această problemă nu va întârzia întoarcere aeronavelor 737 Max în aer. Două avioane Boeing 737 s-au prăbușit în decurs de câteva luni, luând viața a aproximativ 350 de oameni, potrivit Digi24.

După aceste incidente aviatice, toate aeronavele 737 Max au fost consemnate la sol. Această nouă descoperire a dus la o investigație și măsuri imediate asupra sistemului de producție.Sunt denumite resturi orice obiect, substanță sau lucru care nu face parte din structura avionului și ar putea cauza daune aeronavei. Compania speră ca avionul 737 MAX să se întoarcă în aer până la mijlocului acestui an.

 

Citește și

Avioanele „blestemate” Boeing 737 nu aveau două măsuri de siguranță! Acestea erau vândute opțional, pe bani mai mulți

Probleme grave cu un nou model de avion Boeing! Ușa s-a desprins de la primul zbor

 

Loading...

Citește și

  • Avion Boeing 737 MAX 8

    China a consemnat la sol toate aeronavele de tip Boeing 737 MAX 8, după ce un avion ce aparținea companiei Ethiopian Airlines s-a prăbușit, duminică seară (10 martie). Tragedia a avut loc la puțin timp după decolare.

  • 10 martie 2019. Un avion Boeing 737 MAX cu 157 de persoane la bord s-a prăbușit la scurt timp de la decolare

    Raportul de peste 400 de pagini realizat de pilotul etionpian Bernd Kai von Hoesslin, din decembrie 2018, putea salva viața a 157 de oameni. Comandatul a atras atenția atunci asupra problemelor tehnice ale aeronavelor Boeing 737 Max. Însă documentul trimis șefilor companiei Ethiopian Airlines a rămas într-un sertar. În martie, un avion Boeing 737 Max s-a prăbușit lângă Bishoftu, Etiopia luând viața a 157 de persoane aflate la bord. Von Hoesslin a analizat cauzele prăbușirii unei alte aeronave Boeing 737 Max, în octombrie, în Marea Java. În tragedie au murit 189 de pasageri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1