O nouă problemă descoperită la avioanele Boeing Max 737, modelul care a „ucis” aproape 350 de oameni

Ultima actualizare:

    Pandemia de COVID-19 a obligat companiile aeriene să blocheze la sol avioanele pentru mai mult de o lunăFoto: Arhiva Click!
Pandemia de COVID-19 a obligat companiile aeriene să blocheze la sol avioanele pentru mai mult de o lunăFoto: Arhiva Click!

Scandalurile se țin lanț de compania Boeing! A fost descoprită o nouă problemă la modelul de avioane 737 Max, care urmau să fie livrate liniilor aeriene. În rezervoarele de combustibil ale unor noi avioane Boeing 737 Max au fost descoperite resturi.

Descoperirea a fost catalogată drept inacceptabilă de către șeful programului Boeing 737. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al companiei a declarat că această problemă nu va întârzia întoarcere aeronavelor 737 Max în aer. Două avioane Boeing 737 s-au prăbușit în decurs de câteva luni, luând viața a aproximativ 350 de oameni, potrivit Digi24.

După aceste incidente aviatice, toate aeronavele 737 Max au fost consemnate la sol. Această nouă descoperire a dus la o investigație și măsuri imediate asupra sistemului de producție.Sunt denumite resturi orice obiect, substanță sau lucru care nu face parte din structura avionului și ar putea cauza daune aeronavei. Compania speră ca avionul 737 MAX să se întoarcă în aer până la mijlocului acestui an.

Citește și

Avioanele „blestemate” Boeing 737 nu aveau două măsuri de siguranță! Acestea erau vândute opțional, pe bani mai mulți

Probleme grave cu un nou model de avion Boeing! Ușa s-a desprins de la primul zbor

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net