O nouă orgie sexuală în Belgia. Polițiștii au reținut 56 de persoane

orgie-sexuala.jpg

orgie sexuala
O nouă orgie sexuală organizată în pandemie a fost oprită de polițiștii belgieni
foto: Shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

O nouă orgie sexuală organizată în plină pandemie a fost spartă de poliţiştii belgieni. Potrivit presei locale, 56 de persoane au fost arestate în timp ce petreceau complet dezbrăcate într-un conac.

Liniştita comună Virton, de la graniţa cu Franţa, a devenit brusc un punct de interes pentru presa belgiană şi cea franceză. Potrivit cotidianului La Meuse, citat de Adevărul, poliţia din Virton a avut ca misiune în noaptea de sâmbătă spre duminică să spargă o petrecere clandestină.

Zeci de persoane au petrecut complet goale într-un conac la granița cu Franța

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii s-au trezit în faţă cu zeci de persoane complet dezbrăcate, unele dintre ele fiind sub influenţa drogurilor. Petrecerea a fost organizată cu ocazia zilei de naştere a unei tinere care a împlinit recent 28 de ani. Fiecare participant a plătit 250 de euro la intrare, iar acum va fi nevoit să găsească şi bani de amenda primită pentru nerespectarea regulilor anti-COVID-19. În total, 56 de petrecăreţi au fost arestaţi, majoritatea francezi.

Orgie cu diplomați și europarlamentari la Bruxelles

O primă orgie sexuală organizată în plină pandemie în Belgia a ieşit la iveală acum câteva săptămâni, la scurt timp după ce eurodeputatul ungar Jozsej Szajer şi-a dat demisia. Szajer, în vârstă de 59 de ani, un politician care şi-a construit cariera pe critici la adresa minorităţilor sexuale, a fost prins petrecând gol alături de alţi 24 de bărbaţi.

Citește și:

Organizatorul orgiei sexuale din Bruxelles: ”Nu aveam nici chiloţi pe noi, cum să le arătăm cartea de identitate?”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5