O mamă și-a ucis fiul din cauza urechilor sale prea mari

Ultima actualizare:

    Băiatul era batjocorit constant de prieteni din cauza urechilor mariFoto: cosmeticclinic.co.za
Băiatul era batjocorit constant de prieteni din cauza urechilor mariFoto: cosmeticclinic.co.za

O femeie din Turcia și-a ucis fiul în vârstă de zece ani pentru a-l scuti de umilința provocată de urechile sale prea mari.

O mamă de 37 de ani din Turcia a fost acuzată că și-a sugrumat băiatul în vârstă de zece ani pentru a evita să fie pus în situații umilitoare, din cauza dimensiunilor mari ale urechilor sale, informează Mirror.

Nuray Sacan și-a internat fiul într-un spital din Ankara pentru o operație de reducere a urechilor, care avea să-i îmbunătățească aspectul fizic deoarece copilul fusese timp de ani de zile ținta batjocurii prietenilor săi. Însă, după intervenția chirurgicală, aceasta le-a comunicat medicilor că nu este mulțumită de rezultat. A doua zi, dis de dimineață, și-a dus copilul în toaleta femeilor și l-a sugrumat cu eșarfa, apoi a fugit din spital. Polițiștii au reușit s-o captureze după ce a fost implicată într-un accident auto. În drum spre spital, unde a fost tratată pentru răni minore, Nuray Sacan a mărturisit că și-a ucis fiul pentru a-l proteja de umilințe.

"Ambele urechi au devenit și mai mari după operație. A devenit foarte urât. S-ar fi simțit și mai rușinat în fața prietenilor săi. L-am omorât pentru a-l scuti de rușine. Am încercat să-l protejez de o viață plină de suferință", a declarat femeia.

"Sunt surprins că mama a crezut asta. Operația a fost simplă și reușită. Nu au existat complicații postchirurgicale și băiatul era pregătit să meargă acasă", a afirmat medical Metin Yilmaz, cel care l-a operat pe băiat.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net