O mamă din Chicago susține că judecătorul a decăzut-o din drepturile părintești pentru că este nevaccinată!

rebecca_faritt.jpg

Rebecca Firlit
Rebecca Firlit a pierdut custodia copilului după ce i-a spus judecătorului că nu s-a vaccinat anti-Covid
Foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Un judecătordin Chicago a decăzut-o din drepturile parentale după ce a aflat că femeia nu este vaccinată împotriva COVID-19. Rebecca Firlit (39 de ani) ar fi fost întrebată de către judecător dacă este vaccinată. Aceast a declarat presei locale că a rămas stupefiată de întrebare, pentru că nu a înțeles ce legătură are cu procesul pentru custodia copilului său.

Rebecca l-a acuzat pe judecătorul  James Shapiro, care s-a ocupat de caz, că este părtinitor, din cauză ca a întrebat-o dacă este vaccinată anti-covid, la procesul pentru custodia fiului ei. Aceasta i-a spus că nu s-a vaccinat și că nici nu vrea să o facă. Avocatului fostului ei soț, însă, este de părere că femeia a dat dovadă de iresponsabilitate: „Există copii care au murit din cauza COVID. Cred că orice copil ar trebui să fie în siguranță. Și sunt de acord cu faptul că mama ar trebui să se vaccineze”.

„Eram confuză, deoarece se presupunea că era vorba doar despre cheltuieli și întreținere pentru copil. L-am întrebat ce legătură are vaccinarea cu asta și mi-a spus: Eu sunt judecătorul și iau deciziile pentru cazul dumneavoastră”, susține Rebecca Firlit, citată de Chicago Sun Times.
 

Rebecca face apel la hotărârea judecătorească, susținând că judecătorul nu are niciun drept să îi ia copilul de lângă ea pentru că nu este vaccinată.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5