O gorilă a fost împușcată după ce un băiețel a căzut în cușca ei

gorila.jpg

gorila
Gorila de 17 ani a fost împușcată
Foto: captură video

Un băiețel de patru ani a căzut în spațiul destinat unei gorile, la un zoo din Cincinnati. Întrucât micuțul se afla într-un pericol iminent, reprezentanții grădinii zoologice au decis să împuște impunătorul animal.

Dar cum s-a ajuns la o asemenea situație de viață și de moarte? Băiețelul s-a cățărat pe gard și a picat în șanțul cu apă din spațiul destinat celor trei gorile din stabiliment. Doar masculul Harambe a sărit degrabă asupra micuțului și l-a înșfăcat și târât câțiva metri buni, relatează Daily Mail.

Oamenii țipau de pe margine, întocmai ca băiețelul captiv. Acesta a putut fi salvat doar prin intervenția în forță a îngrijitorilor, care au fost nevoiți să împuște una dintre vedetele grădinii zoologice. Puștiul a fost recuperat din șanț și dus degrabă la spital, unde a fost tratat pentru răni serioase.

Loading...

Citește și

  • leu

    Franco Luis Ferrada Roman, un bărbat din Chile, a vrut să-și ia viața într-un mod crud, dar extrem de ciudat: s-a dezbrăcat până la piele și a pătruns în cușca leilor de la o grădină zoologică. Doar intervenția promptă a îngrijitorilor l-a salvat, dar bărbatul este la spital în stare gravă.

  • gorila, pui, nastere, doctor, cezariana

    Profesorul David Cahill de la Grădina Zoo din Bristol a scris istorie. A ajutat-o pe gorila Kera să nască la cabinetul său privat de ginecologie.

  • Cine a învăţat-o pe Fancy, gorila de 10 ani care e vedetă la Grădina Zoo, din Bristol, să arate semne obscene, e un mare mister. Cert este că zilele trecute delicata vegetariană a ţinut să îşi exprime dezacordul faţă de vizitatorii zgomotoşi care îi deranjau siesta.

  • piton love attaporn

    Povestea incredibilă a thailandezului Attaporn Boonmakchuay şochează lumea! Bărbatul de 38 de ani a fost muşcat de penis de un piton, când făcea pipi!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1