O fetiţă a murit sufocată în pătuț după ce un urs de pluș a căzut peste ea

Ultima actualizare:

    Dexy şi micuţa ConnieFoto: Facebook
Dexy şi micuţa ConnieFoto: Facebook

Tragedie fără margini pentru o mamă din Dundee, Scoţia. Dexy Leigh Walsh (23 de ani) şi-a găsit fetiţa în vârstă de un an şi jumătate fără suflare. Micuţa s-a sufocat în somn, după ce un urs uriaş de pluş a căzut peste pătuţul în care dormea.

Dexy obişnuia să folosească jucării de pluş pentru a umple un spaţiu gol între patul copiilor şi perete. Tânăra nu şi-a imaginat vreo clipă că acest gest banal, făcut de altfel de multe mămici, îi va aduce micuţei moartea.

Micuţa Connie dormea în pătuţul ei când ursul uriaş de pluş, de peste 90 de centimetri, a căzut peste pătuţul ei. Jucăria era aşezată între perete şi patul copilului. Fetiţa s-a sufocat, iar mama ei a găsit-o moartă dimineaţă.

“Era o dimineaţă obişnuită şi am mers în dormitor s-o trezesc pe Dior (surioara lui Connie) ca să o pregătesc pentru şcoală. Când am deschis uşa am văzut doar picioruşele lui Connie şi ursul imens căzut peste ea. Am încercat să o resuscitez, în timp ce altcineva suna la ambulanţă”, a povestit Dexy cu lacrimi în ochi, potrivit Daily Mail.

Din păcate, medicii ajunşi la faţa locului au pronunţat decesul. Tragedia a avut loc la 9 martie, iar micuţa a fost îngropată 3 zile mai târziu.


    Dexy şi-a pierdut una dintre fetiţe într-un mod cumplitFoto: Facebook
Dexy şi-a pierdut una dintre fetiţe într-un mod cumplitFoto: Facebook

Tânăra mămică a povestit că a pus ursul de pluş între perete şi pătuţ tocmai ca fetiţa să nu se lovească în caz că ar fi căzut din pat. Acum, femeia a pornit o campanie pentru a le preveni şi pe alte mămici în legătură cu aceste pericole.

“Am dat vina pe mine. Puneam jucării gândindu-mă că dacă ar cădea din pat nu se va răni. Acum mă gândesc că dacă aş fi strâns toate acele jucării poate ar fi căzut, s-ar fi rănit, şi-ar fi rupt o mână sau un picior, dar ar fi fost cu noi acum. Acum e prea târziu, dar vreau să trag un semnal de alarmă pentru ca nicio mamă să nu treacă prin ce am trecut eu”, a spus femeia printre lacrimi.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net