O bunicuță a înotat ore în șir după vaporul care plecase fără ea

Ultima actualizare:

    O femeie a înotat 500 de metri cu bagaje spre vasul de croazierăFoto Daily Mail
O femeie a înotat 500 de metri cu bagaje spre vasul de croazierăFoto Daily Mail

O femeie în vârstă de 65 de ani s-a aruncat în mare și a înotat aproape patru ore după nava de croazieră care plecase fără ea. A crezut că soțul său, de care se pierduse anterior, rămăsese la bord și că după ea va fi trimisă o barcă de salvare de pe vas când va fi observată. A fost însă găsită de niște pescari în apropierea coastei Insulelor Madeira, aflându-se în stare de hipotermie.

Susan Brown a uimit o lume întreagă prin îndrăzneala și rezistența de care a dat dovadă, potrivit DailyMail.co.uk. Ea le-a povestit salvatorilor că s-a aruncat în apă pentru a înota după vasul de croazieră Marco Polo. Susan și soțul său se aflau în vacanță, dar când au ajuns în aeroportul din Insulele Madeira, ea s-a pierdut de partenerul său de viață și a crezut că acesta se afla tot pe vas.

Susan Brown, femeia care înotat după vasul de croazieră
Susan Brown, femeia care înotat după vasul de croazieră

Femeia a înotat, cu tot cu bagaje, după vapor aproape 500 de metri. A fost în cele din urmă salvată de niște pescari care au auzit-o țipând după ajutor în mijlocul nopții. Întâmplarea a făcut ca soțul său să se afle de fapt în aeroport și a zburat singur înapoi acasa, în Shaftesbury, Anglia.

Susan a fost dusă de urgență la un spital deoarece se afla în stare de hipotermie. De acolo, după ce a fost tratată, a fost transferată la un centru psihiatric pentru femei din Funchal. Poliția a declarat că încă nu a primit permisiunea medicilor pentru a o interoga.

A fost găsită de pescari în apropiere de coasta Insulelor Madeira
A fost găsită de pescari în apropiere de coasta Insulelor Madeira

Cei care au salvat-o sunt Marildo Freitas și frații Leonardo și Carlos Correia. Aceștia au mărturisit că au găsit-o pe femeie la timp, aflându-se la un pas de moarte. Îi era atât de frig, încât abia dacă putea rosti vreun cuvânt. Pescarii susțin că tocmai bagajul a menținut-o în viața deoarece, fiind umplut cu aer, a ținut-o la suprafață.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net