O femeie dă Guvernul Franței în judecată! Motivul este cutremurător

Ultima actualizare:

    Femeia cere despăgubiri de 110.000 de eurofoto: Hepta
Femeia cere despăgubiri de 110.000 de eurofoto: Hepta

O femeie vrea să primească despăgubiri în valoare de 110.000 de euro de la Guvernul francez. Avocata ei susține că polițiștii „au comis o eroare gravă” în ceea ce îl privește pe fiul femeii.

Femeia acuză Executivul că l-a lăsat pe fiul ei, în vârstă de numai 16 ani, să plece în Siria pentru a se alătura jihadiștilor. Aceasta susține că fiul ei era neînsoțit atunci când a plecat la aeroport și când forțele de pază i-au permis să călătorească cu avionul spre Turcia, pentru ca de acolo să plece spre Siria, informează Mediafax.

Poliția a comis o eroare gravă... în legătură cu acest minor neînsoțit care avea doar un bilet dus către Turcia și nu avea bagaje”, a declarat avocata mamei îndurerate, Samia Maktouf.

Femeia a vorbit recent cu fiul ei, care se află în continuare în Siria. Acesta s-a convertit deja la islam și, deși mai mulți minori au fost împiedicați să se alăture jihadului anul trecut, fiul femeii, identificat drept „B”, le-a scăpat paznicilor. Mama lui susține că a aflat ce voia să facă fiul lui doar cu câteva zile înainte ca acesta să fugă de acasă, iar în numai 24 de ore de la dispariția lui, femeia a anunțat poliția.

Pentru cele întâmplate, femeia pretinde despăgubiri în valoare de 110.000 de euro, însă susține că nu o interesează banii, ci recunoașterea greșelii și schimbarea situației curente în legătură cu plecarea minorilor la jihad.

Nu ne interesează banii, ci vrem să se știe că a fost comisă o greșeală. Plecarea minorilor la jihad trebuie să înceteze”, a declarat avocata femeii.

În schimb, Ministerul de Interne francez nu-și asumă responsabilitatea pentru aceste fapte și a făcut acest lucru cunoscut femeii printr-o scrisoare, în care motivează că băiatul nu era anchetat și nicio bază legală nu îl putea împiedica să plece.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net