O fantomă, filmată deasupra unui bebeluș. E realitate, nu trucaj

Ultima actualizare:
Murphy și Snowdon n-o mai lasă de acum înainte pe micuța Rosie nesupravegheată
Murphy și Snowdon n-o mai lasă de acum înainte pe micuța Rosie nesupravegheată

Niște părinți au tras o sperietură soră cu moartea după ce au văzut că o pată de lumină se tot plimba în jurul pătuțului bebelușului lor de numai două luni. Totul a devenit mult mai terifiant după ce au văzut și pe camerele de luat vederi că fantoma chiar exista.

Când Jonathan Murphy (32 de ani) a intrat în dormitorul fetiței lui, pe nume Rosie pentru a verifica dacă acesta este bine, a observat că o lumină nefirească plutea deasupra pătuțului ei. După ce s-a uitat nedumerit, fără să înțeleagă de unde s-ar putea reflecta pata de lumină, omul s-a dus să analizeze camera de supraveghere din dormitorul bebelușului. Uitându-se pe imagini împreună cu soția lui, Victoria Snowdon (22 de ani), omului nu-i venea să-și creadă ochilor când a văzut că lumina albă încă persista deasupra pătuțului fetiței.

Imaginile sunt înspăimântătoare

„Primul lucru la care ne-am gândit a fost că este vorba despre o fantomă. Știu că pare o glumă, dar e inexplicabil de unde s-ar putea reflecta pata de lumină. Deocamdată, nu avem altă explicație, câtă vreme în cameră era întuneric beznă. Iar de afară lumina nu avea cum să pătrundă, pentru că nu trec mașini sau alte posibile surse de lumină”, a declarat Jonathan, pentru mirror.co.uk.

Omul mai spune că, după ce au observant că lumina albă se plimbă în mod dubios, în jurul pătuțului, el și soția lui au rămas înmărmuriți. După ce s-a dezmeticit din scena de groază, omul a fugit într-un suflet să verifice dacă fetița este bine și să o ia cât mai repede posibil din camera bântuită.

Întâmplarea i-a șocat, dar și-au păstrat zâmbetul pe buze


    Murphy și Snowdon n-o mai lasă de acum înainte pe micuța Rosie nesupravegheatăfoto: mirror.co.uk
Murphy și Snowdon n-o mai lasă de acum înainte pe micuța Rosie nesupravegheatăfoto: mirror.co.uk

Ce a urmat a fost și mai dubios: fantoma nu s-a lăsat intimidată de prezența bărbatului și a continuat să rămână lângă pătuț. Din acel moment, Victoria n-a avut curajul să se mai apropie de dormitorul cu „surprize”, până când va descifra misterul. „Niciodată nu am crezut în fantome sau alte spirite de genul… însă acum nu am nici cea mai vagă idee ce ar putea fi”, a mai spus bărbatul, pentru mirror.co.uk.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net