O fantomă, filmată deasupra unui bebeluș. E realitate, nu trucaj

fantoma_pat_bebelus.jpg

fantoma patut bebelus parinti
O fantomă a șocat de-a dreptul părinții unui bebeluș
foto: mirror.co.uk

Niște părinți au tras o sperietură soră cu moartea după ce au văzut că o pată de lumină se tot plimba în jurul pătuțului bebelușului lor de numai două luni. Totul a devenit mult mai terifiant după ce au văzut și pe camerele de luat vederi că fantoma chiar exista.

Când Jonathan Murphy (32 de ani) a intrat în dormitorul fetiței lui, pe nume Rosie pentru a verifica dacă acesta este bine, a observat că o lumină nefirească plutea deasupra pătuțului ei. După ce s-a uitat nedumerit, fără să înțeleagă de unde s-ar putea reflecta pata de lumină, omul s-a dus să analizeze camera de supraveghere din dormitorul bebelușului. Uitându-se pe imagini împreună cu soția lui, Victoria Snowdon (22 de ani), omului nu-i venea să-și creadă ochilor când a văzut că lumina albă încă persista deasupra pătuțului fetiței.

Imaginile sunt înspăimântătoare

„Primul lucru la care ne-am gândit a fost că este vorba despre o fantomă. Știu că pare o glumă, dar e inexplicabil de unde s-ar putea reflecta pata de lumină. Deocamdată, nu avem altă explicație, câtă vreme în cameră era întuneric beznă. Iar de afară lumina nu avea cum să pătrundă, pentru că nu trec mașini sau alte posibile surse de lumină”, a declarat Jonathan, pentru mirror.co.uk.

Omul mai spune că, după ce au observant că lumina albă se plimbă în mod dubios, în jurul pătuțului, el și soția lui au rămas înmărmuriți. După ce s-a dezmeticit din scena de groază, omul a fugit într-un suflet să verifice dacă fetița este bine și să o ia cât mai repede posibil din camera bântuită.

Întâmplarea i-a șocat, dar și-au păstrat zâmbetul pe buze

murphy_snowdon_rosie.jpg

parinti bebelus murphy snowdon rosie
Murphy și Snowdon n-o mai lasă de acum înainte pe micuța Rosie nesupravegheată
foto: mirror.co.uk

 

Ce a urmat a fost și mai dubios: fantoma nu s-a lăsat intimidată de prezența bărbatului și a continuat să rămână lângă pătuț. Din acel moment, Victoria n-a avut curajul să se mai apropie de dormitorul cu „surprize”, până când va descifra misterul. „Niciodată nu am crezut în fantome sau alte spirite de genul… însă acum nu am nici cea mai vagă idee ce ar putea fi”, a mai spus bărbatul, pentru mirror.co.uk.

Loading...

Citește și

 • tablou Bill Clinton Monica Lewinsky

  Artistul, care a pictat portretul fostului președinte american, a dezvăluit faptul că a încorporat-o în opera de artă pe fosta angajată a Biroului Oval, Monica Lewinsky, care a declanșat un scandal sexual de amploare în urmă cu 17 ani.

 • Al-Ittihad, formaţia pregătită de fostul selecţioner al României, a ieşit definitiv din cursa pentru ocuparea unui loc pe podium în Arabia Saudită. Piţurcă şi jucătorii săi au fost „îngropaţi” de foştii elevi ai lui Laurenţiu Reghecampf.

 • fantoma hampton court Sybil Penn

  Două adolescente din Marea Britanie, aflate în vizită la palatal Hampton Court, au surprins cu ajutorul telefonului mobil o fantomă ce bântuie locul de 200 de ani.

 • fantoma fetita inecata fotografie

  O familie din Australia a rămas șocată să observe, într-o fotografie dintr-o excursie, imaginea unui copil ciudat.

 • naștere, sânge, cezariană, medici, copil

  O adevărată minune! După ce a trecut prin chinuri groaznice și după ce s-a luptat cu hemoragia de nedescris, o femeie din Anglia nu credea că va ajunge să-și țină bebelușul în brațe. Mai mult, medicii i-au anunțat soțul să-și cheme rudele pentru că femeia nu mai are mult de trăit.

 • maraton, menstruație, curaj, femeie, perioadă

  Uimitor! O englezoaică în vârstă de 26 de ani a participat la un maraton, chiar dacă era la menstruație. Ea nu a vrut să poarte un tampon, așa cum ar fi fost normal, tocmai pentru a încuraja femeile să nu se mai jeneze atunci când sunt în „zilele lor grele”.

 • furtuna malta

  Malta a fost scena unui fenomen meteorologic neobişnuit weekend-ul trecut. Un vârtej format deasupra mării sâmbătă (8 august) a lovit ţărmul cu putere, în timp ce oamenii încercau să se adăpostească din calea lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1