O dansatoare a fost împușcată în față la o nuntă din India! Motivul halucinant

dansatoare-india-impuscata-la-o-nunta.jpg

Dansatoare din India, împușcată la o nuntă
Tânăra de 22 de ani a ajuns în stare critică la spital
Foto; captură video
Citeste tot despre: 

Caz șocant în India! O dansatoare de 22 de ani a fost împușcată în față, la o nuntă, de un bărbat. Agresorul a fost supărat că tânăra și-a luat o pauză între performanțe. Într-o înregistrare video de la nuntă, se poate observa cum Hina dansează pe scenă, apoi se oprește, moment în care un individ scoate pistolul și trage fără ezitare.

Din fericire, deși glonțul a lovit-o pe dansatoarea Hina chiar în față, aceasta a supraviețuit. A ajuns la spital în stare critică, însă medicii au reușit să o stabilizeze. Polițiștii l-au identificat pe agresor, potrivit BBC

Oroarea a avut loc la o nuntă din Uttar Pradesh, pe 1 decembrie. În urma înregistrărilor video făcute la nuntă, care au circulat pe rețelele sociale, oamenii legii au putut să îl identifice pe bărbatul care a împușcat-o pe dansatoare, însă acesta nu a fost arestat încă.

„Suspectul a fugit, dar suntem convinși că îl vom aresta cât de curând posibil”, au declarat polițiștii.

Crimele sunt dese la nunțile din India

Astfel de incidente nu sunt rare la nunțile din India, unde mulți dintre invitați au la ei arme. Un caz similar a avut loc în 2016, în Punjab, unde o femeie însărcinată a murit după ce a fost împușcată în abdomen, în timp ce dansa. Alte astfel de tragedii se întâmplă accidental. În noiembrie 2016, o femeie a omorât trei oameni la o nuntă. Ea i-a ucis fără să vrea, la o nuntă din Haryana. În 2018, un bărbat și-a împușcat accidental vecinul, la o petrecere organizată înainte de nuntă/

Loading...

Citește și

  • S-au iubit, s-au căsătorit şi au devenit părinţi. Marius şi Alina aveau un băieţel de doar 3 ani şi părea că nimic nu le va şterge zâmbetul de pe buze. Până zilele trecute când cei doi au divorţat la notar. Disperat că a rămas fără familie şi orbit de gelozie, tânărul poliţist şi-a executat copilul: l-a împuşcat în cap după care s-a sinucis. Femeia a leşinat când i-a văzut pe cei doi.

  • primarie

    Sediul unei primării din județul Constanța a fost scena unor momente șocante. Joi, 13 aprilie, s-au tras mai multe focuri de armă în incinta Primăriei Saraiu, pentru a aplana un scandal provocat de doi bărbați. Un glonț a ajuns în abdomenul unuia dintre aceștia.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1