O camionetă a intrat în mulţime în Toronto. 10 morți și 15 răniți. "Erau cadavre peste tot"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O camionetă albă a intrat luni (23 aprilie) în mulţime, în Toronto, Canada. Cel puţin cinci persoane ar fi murit după ce automobilul a intrat pe un trotuar cu viteză.

UPDATE 24 aprilie: Conform poliției, bilanțul a crescut la 10 morți şi 15 răniți. Ministerul Afacerilor Externe spune că deocamdată nu există informaţii care să arate că printre victimele incidentului din Toronto s-ar afla şi cetăţeni români.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 13.00 (20.00, ora României), potrivit poliţie din Toronto, noteaza rt.com. Şoferul camionetei a fugit de la faţa locului, dar ar fi fost arestat la scurt timp. Conform presei din Canada, cel puţin cinci oameni au murit în urma incidentului, conform mirror.co.uk.

Poliția nu a precizat încă dacă este vorba de un accident sau un atac terorist. Ei intenţionează să ţină o conferinţă de presă în jurul orei 23.30, ora României. 

Conform un martor, şoferul camionetei a făcut o mişcare bruscă pentru a intra pe trotuar. "Am auzit un zgomot infernal şi atunci am văzut o femeie pe jos şi o camionetă albă care se ducea pe trotuar. Mergea cu viteză şi a intrat intenţionat pe trotuar, iar apoi s-a întors pe şosea". Alţi martori au mai povestit că şoferului nu părea că îi pasă în ce direcţie o ia şi se lovea de orice îi ieşea în drum. 

Un jurnalist a publicat pe Twitter o serie de mesaje în care descria scena: "Oameni loviţi peste tot, cadavre acoperite, pantofi aruncaţi". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net