O bacterie carnivoră i-a mâncat penisul unui bărbat! Un medic român este de vină!

Ultima actualizare:

    Captură video
Captură video

Un medic anestezist de origine română, stabilit în SUA, este acuzat că ar fi nenorocit pentru totdeauna viaţa unui om. Enrique Milla, originar din Peru, în vârstă de 65 ani, ar fi contactat o bacterie care i-a devorat în întregime organul sexual, după ce acesta suferise o operaţie de mărire a penisului.

Peruvianul îi cere medicului Laurenţiu Boeru despăgubiri morale în valoare de 10 de milioane de dolari.

Avocatul păgubitului susţine că doctorul nu trebuia din start să aprope operaţia având în vedere problemele lui cu tensiunea şi forma gravă de diabet de care suferă.

Din cauza neglijenţei medicului român pacientul a dezvoltat o infecţie postoperatorie, care s-a transformat ulterior într-o cangrenă.

„O bacterie devoratoare de masa musculară i-a mâncat penisul centimetru cu centimetru. Astfel, Enrique Milla îşi va petrece tot restul vieţii fără un penis funcţional. Mai mult, el trebuie să se aşeze pe colacul vasului de toaletă atunci când urinează şi, foarte grav, nu va mai putea întreţine niciodată relaţii sexuale. Şi-a pierdut definitiv bărbăţia", a spus avocatul victimei.

Laurenţiu Boeru s-a apărat, susţinând că nu era responsabilitatea lui să evalueze pacientul înainte de operaţie, ci a medicului urolog.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net