Nunta regală. Voalul miresei, cusut de mână cu elemente florale din cele 53 de ţări ale Commonwealth

Ultima actualizare:

    Megan Markle a purtat un voal special prins cu o tiarăfoto: Getty
Megan Markle a purtat un voal special prins cu o tiarăfoto: Getty

Se va vorbi mult despre nunta regală a actriţei Megan Markle cu prinţul Harry. Sâmbătă, toţi ochii au fost aţintiţi asupra miresei, care a apărut într-o rochie spectaculosă, semnată de creatoarea britanică Clare Waight Keller, prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy, şi un voal lung de cinci metri. Tocmai acest accesoriu a fost piesa de rezistenţă a ducesei de Sussex. Voalul a fost cusut de mână cu elemente florale din cele 53 de ţări ale Commonwealth.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit sâmbătă (19 mai), iar nunta regală a celor doi a fost urmărită de miliaone de oameni. Mireasa a atras toate privirile. Ea a purtat o rochie diafană cu accent pe umeri. Actriţa nu a lăsat prea multă piele la vedere, ci, dimpotrivă a îmbrăcat o ţinută simplă, lungă, care i-a pus în valoare talia. Chipul, fardat discret, i-a fost acoperit de un voal cusut de mână, cu elemente florale din cele 53 de ţări ale Commonwealth. Accesoriul a fost prins cu o tiară cu diamante a reginei Mary, care i-a fost împrumutată lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a. Podoaba este englezească şi a fost realizată în 1932, alături de o broşă din 1893, potrivit Kensington Palace.

Nunta regală. Designerii s-au spălat pe mâini la fiecare jumătate de oră pentru ca ţesătura să rămână curată

Nu a fost un voal obişnuit, pentru că Meghan a dorit ca cele 53 de ţări ale Commonwealth să fie alături de ea în timpul ceremoniei şi astfel Waight Keller a creat un accesoriu împobobit cu elemente din flora fiecărei ţări care aparţin de Regatul Unit. Fiecare floare este unică şi cusută de mână pe trena lungă de cinci metri.


    Mireasa a făcut furori cu voalul ei lung de cinci metrifoto: Getty
Mireasa a făcut furori cu voalul ei lung de cinci metrifoto: Getty

Designerii au lucrat sute de ore, spălându-se pe mâini la fiecare jumătate de oră pentru a păstra ţesătura curată.

Stilistul vedetelor Serge Normant a fost ales pentru coafura ducesei de Sussex. Machiajul a fost realizat de makeup artistul Daniel Martin care a lucrat pentru casa Dior. 

Potrivit Kensington Palace, verigheta lui Meghan Markle a fost modelată după o piesă din aur galez, cadou de la majestatea sa, regina Elisabeta a II-a, în timp ce inelul prinţului Harry este din platină cu o textură finisată.

După ceremonia de la capela St. George cei doi miri proaspăt căsătoriţi au oferit mulţimii sărutul mult-aşteptat pe scările bisericii, după care au salutat mulţimea dintr-o caleaşcă Ascot Landau. Cuplul a fost primit cu urale la Windsor, unde are loc o recepţie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net