Nunta Prințului Harry se anunță un eveniment plin de surprize! Cine își va face apariția

gettyimages-913147718.jpg

printul harry
Tatăl lui Meghan Markle își dorește să-și conducă fiica la altar
Foto: Getty

O mulțime impresionantă de invitați este așteptată la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar sunt și persoane pe care viitoarea ducesă nu ar vrea să le aibă în preajmă. Cel puțin așa spun zvonurile, iar persoanele în cauză se referă la familia fostei actrițe, de care s-a cam îndepărtat.

În ciuda speculațiilor potrivit cărora Meghan ar avea de gând să încalce tradiția și să-și spună ea propriul discurs în timpul ceremoniei, sora ei citregă, Samantha Markle (53 de ani), spune că tatăl brunetei va fi cu siguranță prezent la nunta fiicei sale și dorește să fie cel care o va conduce la altar, scrie Daily Star.

Tatăl lui Meghan, Thomas Markle, așteaptă cu nerăbdare momentul în care fiica sa va deveni soția Prințului Harry: „Desigur că tatăl meu va dori să vorbească la nunta ei și chiar va face asta. Este mândru de ea și are planuri de viitor. Un tată care ține un discurs la nunta fiicei nu înseamnă patriarhat, ci dreptate poetică. Unui tată iubitor nu ar trebui să-i fie refuzată bucuria de a vorbi la nunta fiicei sale”, a declarat sora lui Meghan.

Harry și logodnica sa urmează să se căsătorească pe 19 mai, în cadrul unei ceremonii fastuoase, așa cum s-a întâmplat și în cazul fratelui său, William. Viitorii Duci de Sussex vor spune „Da” în Capela St. George, a Castelului Windsor.

Loading...
 
 

Citește și