Nunta asta a costat 6,3 milioane $

Ultima actualizare:

    Bogatele ornamente  de trandafiri şi orhidee  albe au uimit oaspeţii
Bogatele ornamente de trandafiri şi orhidee albe au uimit oaspeţii

Se spune că a fost cea mai luxoasă nuntă din toate timpurile! Unul dintre cei 4 fii ai magnatei Folorunsho Alakija, Folarin Alakija, s-a însurat recent cu un fotomodel. Nunta a costat 6,3 milioane $.

O mare de trandafiri şi orhidee albe! În acest decor de poveste a avut loc nunta lui Folarin Alakija (30 de ani), antreprenor, investitor şi producător de cinema, cu frumoasa Nazanin Jafarian Ghaissarifa (26 de ani), fotomodel de origine iraniană.


    Mireasa, Nazanin,  mirele Folarin, şi fetiţa lui  din prima căsătorie
Mireasa, Nazanin, mirele Folarin, şi fetiţa lui din prima căsătorie

Mama mirelui, cea mai bogată femeie de culoare din lume, Folorunsho Alakija (66 de ani), a achitat uriaşa sumă pentru a-şi vedea fiul din nou fericit, după ce prima lui soţie, Chena, care i-a dăruit o fetiţă, a fost răpusă de cancer în urmă cu 6 ani. Magnata nigeriană, care a făcut bani din petrol şi are o avere de 2,1 miliarde de dolari, este în stare de orice sacrificiu pentru ca el să uite nenorocirea prin care a trecut.


    Soacra mare, magnata  Folorunsho Alakija, şi socrul mare,  avocatul Modupe Alakija
Soacra mare, magnata Folorunsho Alakija, şi socrul mare, avocatul Modupe Alakija

Absolvent al Facultăţii de Geografie de la Londra, Folarin a cunoscut-o pe Nazanin, o abslventă de Drept şi Bioinginerie, prin intermediul prietenilor. Nunta de pomină a avut loc la Palatul Blenheim din Woodstock.


    Tortul decorat  cu sute de  trandafiri  şi porumbei  din ciocolată  şi zahăr
Tortul decorat cu sute de trandafiri şi porumbei din ciocolată şi zahăr

Sutele de nuntaşi, între care s-au numărat actriţe, fotomodele, politicieni şi magnaţi din Marea Britanie şi Nigeria, s-au delectat cu delicatese de fiţe: flori comestibile, şampanie roz granite, cipsuri curcubeu de tapioca, cheddar Montgomery, foie gras, parmezan panna cotta, trufe, ouă de raţă şi de bibilică, peşte cu piure de conopidă, vită cu legume, budincă, jeleu de busuioc, mentă, lămâie şi verbină, salată de fructe. A cântat vedetea americană Robin Thicke (40 de ani)

Nunta în cifre

  • 1 milion de flori de 254,650 $
  • Tort de 3,65 metri înălţime, 12.732 $
  • Cântăreţul Robin Thicke: 191.000 $
  • Câştiguri din nuntă: 191.000 $
image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net