Nuditate din plin la parada Mardi Gras din Australia

Ultima actualizare:

    Goliciunea a fost la ea acasă în SydneyFoto: Splashnews
Goliciunea a fost la ea acasă în SydneyFoto: Splashnews

Parada anuală a comunității de gay, transsexuali și lesbiene din Sydney, Australia, Mardi Gras, a fost o adevărată explozie de culoare și anul acesta. Și nu doar de culoare. Între 19 februarie și 6 martie, Sydney a devenit raiul comunității LGBT, căci evenimentele dedicate ei s-au întins de-a lungul mai multor zile, pentru a culmina cu o paradă în ziua de 6 martie.

Dezinhibați și cu chef de distracție, participanții au făcut un adevărat spectacol. Femeile nu s-au sfiit în a se afișa topless. Peste 200.000 de persoane au urmărit defilarea a 12.500 de participanți pe străzile Sydney-ului, în cea mai lungă și mare paradă a ultimilor ani din districtul gay-lor și lesbienelor din celebrul oraș australian.

Dans, voie bună și multă goliciune au fost ingredientele celebrei petreceri în aer liber. Defilarea a durat trei ore, iar Conchita Wurst, câștigătoarea Eurovision 2014, a fost una dintre cele care au întreținut atmosfera, au anunțat organizatorii

Prima ediție a paradei a avut loc în 24 iunie 1978. Mardi Gras reprezintă contribuția australienilor la sărbătorile dedicat comunității LGBT din lume.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net