Nu se lasă! Admiratoarea care l-a sărutat pe Harry vrea să îl cucerească orice ar fi

harry.jpg

printul harry
Prințul Harry, din nou "vânat" de o mare admiratoare din Australia
Foto: Getty

În 2015, în timpul unei vizite oficiale în Sydney (Australia), Prințul Harry a fost întâmpinat de o admiratoare care l-a luat prin surprindere cu un sărut. Recent, Harry a mers din nou în Australia unde a întâlnit-o din nou pe blondina misterioasă care a încercat din nou să-și manifeste dragostea față de el.

Victoria McRae (23 de ani) este tânăra blondă din Australia care l-a așteptat (din nou) pe Prințul Harry, purtând o diademă de prințesă pe cap și stând în ploaie și înfășurată în drapelul Marii Britanii, sperând la încă o ocazie de a-i „fura” prințului încă un sărut, după cum precizează Daily Telegraph.

fana_lui_harry_3.jpg

printul harry admiratoare victoria mcrae
Victoria McRae l-a așteptat pe Harry în ploaie pentru a-l săruta, dar în final, acesta a evitat-o
Foto: Getty

„Am încercat să merg în față ca să-l sărut din nou, dar m-a evitat”, a mărturisit Victoria dezamăgită. Tânăra s-a pregătit temeinic pentru prinț, a adus chiar și poza în care a fost surprinsă când l-a sărutat în 2015, pentru ca Harry să-și amintească cine este. Din păcate, prințul este acum deja îndrăgostit și nu pare să mai dea atenție și altor domnișoare.

fana_lui_harry_1.jpg

printul harry admiratoare victoria mcrae
În 2015, Victoria a avut cel mai fericit moment din viața ei când l-a întâlnit pe Prințul Harry
Foto: Getty

„Și-a amintit de mine, dar a părut surprins când m-a văzut.” Victoria nu fost însă prea supărată că a evitat-o, ba chiar este foarte „fericită că o are pe Meghan (Markle), dar știe că sunt aici dacă mă vrea”, a declarat blondina.

fana_lui_harry_2.jpg

printul harry admiratoare victoria mcrae
Victoria McRae a reușit în 2015 să-l sărute pe Harry
Foto: Getty

Victoria McRae și-a mai încercat norocul cu Prințul Harry de vreo două ori: o dată în 2013, când a încercat să se apropie de el la Sydney Harbor, dar a fost oprită de polițiști și a doua oară l-a abordat pe Prințul William pentru a-i cere să pună o vorbă bună despre ea și să-i spună că își dorește să se căsătorească cu ea.

Loading...

Citește și

  • printul harry sarutat cu forta

    Nu știm dacă al cincilea pe linia de succesiune la tron s-ar fi așteptat să primească atâtea cereri în căsătorie, în timpul vizitei lui de azi la Opera din Sydney, Australia, țară în care efectuează un stagiu de pregătire alături de armata australiană.

  • meghan

    Prințul Harry și actrița Meghan Markle formează un cuplu doar de câteva luni, însă pare că lucrurile dintre ei sunt din ce în ce mai serioase. Chiar dacă cei doi nu sunt văzuți des în public, apropiații cuplului au afirmat de mai multe ori că e posibil să ne așteptăm la o logodnă. Meghan l-a însoțit pe Harry la un meci de polo și s-a amuzat pe seama lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1