Nu face sex cu soţul ei decât dacă o plăteşte ca pe o târfă. Află incredibilul motiv pentru care face asta

foto_123rf_57132824_l.jpg

sotie, bordel, sex pe bani
Sarah şi-a pedepsit soţul pentru că a înşelat-o cu o prostituată timp de 30 de ani
foto 123rf
Citeste tot despre: 

Asta chiar că le întrece pe toate! O britanică de 49 de ani din West Midlands le-a explicat jurnaliştilor de la Sunday Mercury că face sex pe bani cu soţul ei numai pe bani. Dacă nu este plătită cu 60 de dolari (40 de lire sterline), adică tariful unei prostituate de la bordel, femeia nu se culcă lângă soţul ei.

Sarah, din West Midlands a simţi că i se năruie tot cerul în cap când a descoperit că soţul ei frecventa de aproape 30 de ani aceeaşi prostituată. Tariful cu care aceasta îl taxa pentru escapadele amoroase era constant de 40 de lire sterline. Sarah a apelat la talentele ei de detectivă pentru a-şi prinde soţul în flşagrant. Iniţial a vrut să se răzbune pe ea pentru că nu suporta gândul că îl va pierde. Apoi, i-a venit o idee! L-a ameninţat cu divorţul şi a descoperit că bărbatul ei o iubea la fel de mult.

foto_123rf_57132344_l.jpg

sotie, bordel, sex pe bani
După fiecare partidă, soţul achită prestaţia şi... o taxă de iertare
foto 123rf

Nu voia să o piardă nici în ruptul capului. Aşa că era dispus să facă orice numai să îl ierte. Aşa au ajuns la compromisul de a face exclusiv sex pe bani. După ce au făcut amândoi testul HIV şi au răsuflat uşuraţi pentru că a ieşit negativ, cei doi s-au pus pe treabă. Până în prezent soţia înşelată a reuşit să strângă peste 20.000 de lire sterline în doi ani de sex pe bani, pentru că are grijă să îşi convingă clientul să îi mai facă şi donaţii sau cadouri pentru prestaţii speciale. 

Loading...

Citește și