Nu există supraviețuitori după prăbușirea avionului rusesc în Marea Neagră

Ultima actualizare:

    Niciun supraviețuitor în urma accidentului aviatic din Marea NeagrăFoto: Getty
Niciun supraviețuitor în urma accidentului aviatic din Marea NeagrăFoto: Getty

Dimineața zilei de Crăciun a adus jale mare în zeci de familii din Rusia. Un avion cu 92 de pasageri s-a prăbușit în Marea Neagră. La scurt timp după decolarea din Soci, aparatul de zbor a dispărut de pe radar și s-a prăbușit.

Ministerul rus al Apărării a declarat că nu există supraviețuitori. Până acum, au fost recuperate patru trupuri neînsuflețite. Mii de oameni, elicoptere, drone și ambarcațiuni au ieșit în căutarea rămășițelor umane. Dintre cei aflați la bord, 64 făceau parte din corul Alexandrov al Armatei Roşii. Ei ar fi trebuit să ajungă în provincia siriană Latakia, alături de nouă jurnaliști, o balerină de 19 ani și alți pasageri. Opt persoane făceau paret din echipaj, notează Mirror.

Anchetatorii examinează toate posibilele cauze ale prăbușirii. Cel mai probabil este vorba despre o eroare umană sau de o defecțiune tehnică, și mai puțin de un act de terorism, dar nimic nu este lăsat necercetat.

Președintele Vladimir Putin a decretat stare de doliu național.

Ministerul rus al Apărării a declarat că resturi ale aeronavei dispărute au fost găsite în largul coastelor staţiunii Soci, la circa 1,5 kilometri de ţărm, în Marea Neagră, la o adâncime de circa 70 de metri, transmite Russia Today.

TU-154 este unul dintre cele mai rapide avioane de pasageri, putând atinge viteze de 1.000 km/h. Aeronava este de construcţie sovietică, modelul datând din anii 1960. Avionul cu pricina era în perfectă stare de funcționare și avea mai puțin de 7000 de ore de zbor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net