Nu ai fi crezut că angajații Disneyland trebuie să respecte niște reguli draconice

Ultima actualizare:

    Angajații parcurilor Disneyland trebuie să respecte o serie de reguli stricte Foto:Arhivă personală
Angajații parcurilor Disneyland trebuie să respecte o serie de reguli stricte Foto:Arhivă personală

Parcurile Disneyland din întreaga lume repezintă un vis pentru fiecare copil și vizitator care le trece pragul, dar pentru ca experiența să fie una de neuitat pentru turiști, angajații trebuie să resăecte o serie de reguli foarte stricte. Iată care sunt informațiile mai puțin știute care se ascund în spatele zâmbetelor lui Mickey Mouse și ale prietenei sale carismatice, Minnie.

Un fost angajat al uni parc Disneyland a dezvăluit câteva dintre secretele meseriei sale și a subliniat că este esențial pentru cei care lucrează în cadrul parcului să îi determine să creadă pe vizitatori că au intrat într-o lume de basm, chiar și pentru câteva ore. Așadar, actorii nu au voie să folosească expresii precum "nu știu" atunci când primesc întrebări din partea oamenilor curioși. "Lipsa informațiilor strică atmosfera de basm. Dacă un vizitator te întreabă ceva, tu ești obligat să îi răspunzi, indiferent de cât de stupidă ți s-ar părea întrebarea. Dacă nu știu un răspuns exact, inventează ceva, dar nu îl lăsa să aștepte. Inventivitatea este vitală. Ca angajat Disney interacționezi cu sute de oameni zilnic, trebuie să fii capabil să îi înțelegi", a povestit fostul angajat pentru mirror.co.uk.

O altă regulă vizează modul în care mascotele le pot face cu mâna copiilor. Angajații nu au voie să folosească degetul arătător pentru a indica ceva, ci sunt obligați să utilizeze degetul arătător, alături de cel mijlociu dacă simt nevoia să indice un anumit lucru. Mai mult decât atât, tuturor celor care interpretează rolul de mascotă le este interzis să își dea jos masca pe parcursul zilei. Indiferent de temperatura de afara, ei sunt nevoiți să suporte costumul călduros pentru a nu dezamăgi copiii prezenți și a le ruina entuziasmul. Ultima regulă care trebuie să fie respectată presupune purtarea pantofilor de culoare neagră. "Într-o zi era groaznic de cald afară și eu eram obligat să port pantofi negri. Simțeam cum mi se topește încălțămintea în picioare", a povestit fostul angajat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net