Noua Primă Doamnă a Franței, răvășitoare la ceremonia de învestire a lui Emmanuel Macron

18493596_1698581976821849_1484338050_o.jpg

epa
Soția lui Emmanuel Macron, răvășitoare
sursa: EPA

Laurent Fabius, președintele Consiliului constituțional francez l-a proclamat duminică, 14 mai, la Palatul Elysee, pe Emmanuel Macron noul președinte al Franței. Toți francezii au fost cu ochii pe ceremonie, lucru știut de soția sa, Briggite Macron, care a avut o apariție răvășitoare și impecabilă. Deși este mai în vârstă decât acesta cu 24 de ani, noua Primă Doamnă a Franței arată incredibil la cei 64 de ani.

”Ca să fii omul țării tale, trebuie să fii omul vremurilor tale”, a spus în timpul ceremoniei președintele Consiliului francez, Lauret Fabius, continuând cu ”prin puterea suverană a poporului, sunteți acum, mai înainte de toate, omul țării dumneavoastră, președinte al Republicii”.

La fel ca și până acum, soția sa, Briggite Macron i-a fost alături. Ne-am obișnuit cu ținutele și aparițiile sale impecabile, încă din timpul campaniei electorale și nici de această dată Briggite nu a dezamăgit.

18518980_1698581973488516_1643530636_o.jpg

briggite
Briggite nu a dezamăgit cu ținuta sa
sursa: EPA

 

Noua Primă Doamnă a Franței a purtat la ceremonia de investitură a soțului ei o rochie clasică și elegantă, albastru deschis, și un sacou din același material și culoare. Chiar dacă ținuta sa nu este una inedită, Briggite a purtat-o cu încredere când a pășit pe covorul roșu în fața oamenilor. Încă o dată, aceștia s-au întrebat cum de reușește să se mențină și să arate atât de bine la vârsta ei, mai ales că rochia pe care a purtat-o a lăsat să se vadă picioarele subțiri și bine lucrate.

getty

 

Soția lui Macron a completat și asortat ținuta cu o pereche de pantofi stilleto crem și o geantă de aceeași culoare.

Dacă ne aducem aminte, Melania Trump a purtat o rochie de culoare identică la ceremonia soțului său, Donald Trump. Cum toată lumea este de părere că Melania este cea mai sexy și stilată Primă Doamnă, este posibil ca și Briggite să se insipre din ținutele acesteea pentru a nu da greș la astfel de evenimente importante.

briggite

 

Francois Hollande l-a întâmpinat pe Macron pe covorul roșu, după care l-a condus pe succesorul său în reședința prezidențială pentru discuții private. Aproximativ 1.500 de polițiști au fost mobilizați pentru această ceremonie. Noul președinte a primit, potrivit tradiției, Marele colan al Marelui Maestru al Ordinului Național al Legiunii de Onoare de la generalul Benoit Puga, potrivit Le Figaro. ”Sunt foarte mândru să mă aflu sub ordinul dumneavoastră”, i-a spus generalul noului șef al statului francez.

loading...
Loading...

Citește și

  • franta

    Poate că este cu 24 de ani mai în vârstă decât Emmanuel Macron, noul președinte al Franței, însă Briggite nu arată deloc de 64 de ani. Povestea de dragoste dintre cei doi este demnă de un film, fiind intens discutată și dezbătută. Noua Prima Doamnă a Franței arată extreme de bine la vârsta pe care o are și poate oricând să concureze cu modelele tinere ale lumii.

  • emanuell macron investire ziua cea mare presedinte

    Zi cu semnificaţie istorică pentru Franţa! Cel mai tânăr preşedinte pe care această ţară l-a ales vreodată, Emmanuel Macron, a intrat oficial în funcţie duminică (14 mai), la o săptămână după ce a câştigat alegerile în faţa rivalei sale de extremă dreapta Marine Le Pen, relatează AFP. Noul şef de stat a fost primit de către preşedintele în exerciţiu François Hollande la Élysée.