Nouă morţi în incendiul din California; Kim Kardashian, Alyssa Milano şi Lady Gaga, evacuate

Cel puţin nouă persoane au murit în urma incendiului violent din California, în timp ce staţiunea Malibu este sub ameninţarea unui alt focar care se propagă rapid, relatează AFP.

Cinci victime au fost descoperite în oraşul Paradise, unde toţi cei 26.000 de locuitori au primit ordin de evacuare.

Patru persoane au fost găsite în maşinile lor, iar alta în apropiere, pe pământ. "Din cauza arsurilor, aceste persoane, care încercau să fugă, nu au putut fi identificate încă", au precizat serviciile de intervenţie. Trei victime au fost descoperite lângă o casă, iar o alta în locuinţa sa.

Zeci de persoane sunt date dispărute

La aproape 600 de kilometri, în oraşul Malibu a fost instaurată stare de alertă din cauza unui violent incendiu.

Mai multe celebrităţi au fost obligate să-şi părăsească locuinţele, printre acestea fiind Kim Kardashian, Lady Gaga, Alyssa Milano sau regizorul Guillermo del Toro.

 

Loading...

Citește și

 • kim kardashian şi kanye west scandal monstru, homosexual, o inseală cu un bărbat

  Scandal monstru la Hollywood! Kim Kardashian a intrat în depresie şi nu îşi mai revine din şoc după ce a aflat de la rapperul Drake, care a fost cuplat acum câţiva ani cu J.Lo, că soţul ei este bisexual. Zvonurile privind dubla orientare sexuală a rapperului de 41 de ani au apărut încă din 2009. Dar după ce s-au căsătorit în 2014, Kim a crezut... că o iubeşte doar pe ea.

 • kim kardashian, fund, sexy

  Kim Kardashian ştie că este sexy şi îşi etalează părţile cărnoase ori de câte ori are ocazia. La cei 37 de ani, Kim Kardashian este pe primul loc în topul celor mai vizionate conturi de Instagram. De fapt, datorită acestor postări a reuşit să strângă o avere de 350 de milioane de dolari, eclipsându-l pe soţul ei Kanie West, care nu are în conturi decât 160 de milioane $.

 • lady gaga festival film toronto

  Excentrica Lady Gaga se află în plin turneu de promovare a filmului „A star is born”, peliculă în care artista are rolul principal şi joacă alături de Bradley Cooper. Cântăreaţa a păşit pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Toronto într-o ţinută spectaculoasă, care te duce cu gândul la „văduva neagră”.

 • foto

  Cântăreața Lady Gaga (31 ani) a fost diagnosticată cu dureri cronice și a fost nevoită să renunțe la o parte din concertele sale. Lady Gaga a decis să apară într-un film deocumentar, despre propria sa viață, în care vorbește deschis despre carieră, despre viața sa personală, dar și despre renumita sa dispută cu Madonna.