Noua iubită a Prințului Harry vrea să-i întâlnească pe Kate și pe William!

Ultima actualizare:

    Actrița va călători în curând în țara natală a Prințului HarryFoto: Getty
Actrița va călători în curând în țara natală a Prințului HarryFoto: Getty

Noua cucrerire a Prințului Harry ține în continuare primele pagini ale ziarelor britanice. Se pare că focoasa Meghan Markle (35 de ani) vrea să-i întâlnească pe ducii de Cambridge, în prima ei călătorie în Marea Britanie. Actrița americană nu a confirmat încă relația cu Harry, dar surse apropiate de familia regală susțin că cei doi își vor face publică relația foarte curând.

De câteva luni, Harry are o idilă transatlantică cu celebra actriţa Meghan Markle. Prințul nu a mai avut o iubită oficială din 2014. Cei doi s-au cunoscut în Toronto (Canada), acolo unde ea filmează pentru serialul „Suits”.

Meghan Markle plănuiește să se ducă în Marea Britanie la sfârșitula lunii noiembrie, imediat ce termină se termină filmările show-ului, relatează tabloidul britanic The Sun. Este pentru prima oară când șatena vizitează Anglia și mulți se așteaptă ca ea și Prințul Harry să profite de această oportunitate și să-și facă relația publică. 

Luna trecută, ea și Harry au petrecut câteva zile romantice în Canada, unde prințul a vizitat-o în secret, potrivit aceleiași surse. Megan nu i-a întâlnit, însă, pe Kate Middleton (34 de ani) și pe William (34 de ani), deși își dorește foarte tare să-i cunoască. 

Meghan a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson până în 2013, iar despre Hrry s-a zvonit că a avut mai multe idile pasionale cu alte celebrități. Cu toate acestea, el nu a mai avut o relație stabilă de doi ani, de când s-a despărțit de Cressida Bonas. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net