Nouă bombe sexy concurează pentru titlul de Muza din Ipanema, în Brazilia

Ultima actualizare:

    Nouă fete superbe concurează pentru titlul de Muză din IpanemaFoto: Guliver Splash News
Nouă fete superbe concurează pentru titlul de Muză din IpanemaFoto: Guliver Splash News

Brunete, șatene, blonde, cu ochii verzi provocatori, sau căprui și seducători, toate participantele la noul concurs de frumusețe arată bestial, însă doar una va fi încoronată Muza din Ipanema.

Nouă brazilience superbe, cu forme apetisante, au intrat în cel mai nou concurs de frumusețe și senzualitate, iar competiția este extrem de strânsă, uitându-ne la cât sunt de frumoase participantele. Norocoasa câștigătoare va beneficia de o ședință foto pentru coperta revistei Playboy Portugalia și va deveni celebră, după cum precizează The Sun.

Concursul Muza din Ipanema a fost creat de aceiași producători care au inițializat competiția Miss BumBum, devenit de câțiva o adevărată sărbătoare națională în Brazilia, care celebrează femeile cu cel mai impozant posterior. Muza din Ipanema este asemănător, iar anul acesta, câștigătoarea va fi desemnată în luna octombrie.

Ipanema este o regiune aflată în sudul cosmopolitului oraș Rio de Janeiro, fiind un cartier de bogătași și aici se află și una dintre cele mai faimoase plaje din Brazilia, unde se întâlnesc cele mai frumoase femei din lume.

Printre superbele fotomodele care participă la concurs se numără: Adriana de Oliveira, Amanda Souza, Camila Fernandes, CarlinaStefani, Debora Edvinges, Natalia Katarine, Poliana Veiga, Priscila Andrade și Talita Roberta. Fiecare dintre ele aspiră să fie încoronată în această toamnă drept Muza din Ipanema.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net