Noi mărturii șocante despre moartea Prințesei Diana! Ce a cauzat accidentul

Ultima actualizare:

    Un documentar a făcut noi dezvăluiri șocante despre moartea Prințesei DianaFoto: Getty
Un documentar a făcut noi dezvăluiri șocante despre moartea Prințesei DianaFoto: Getty

Noi investigații cu privire la tragicul accident în care a murit Prințesa Diana confirmă rezultate uluitoare. Recent, au fost analizate rămășițele mașinii, precum și trecutul limuzinei în care se afla prințesa, iar anchetatorii au ajuns la o concluzie șocantă.

Se pare că indiferent unde sau când ar fi călătorit Diana, acea mașină îi era destinată morții, după cum se afirmă într-un documentar difuzat pe un canal francez de televiziune.

În ziua fatidică de 31 august 1997, Prințesa Diana se afla într-o limuzină model Mercedes S-280, alături de iubitul său, Dodi Fayed, garda sa de corp și șoferul care conducea automobilul. Plecaseră de la Hotelul Ritz din Paris, dar se pare că șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit de un pilon din Tunelul Alma, precizează Daily Star. În accident, nu a supraviețuit decât garda de corp a prințesei, Trevor Rees-Jones.

La acea vreme, unele acuzații s-au îndreptat către șoferul limuzinei, despre care s-a spus că se urcase băut la volan, dar și spre fotografii paparazzi care ar fi distras atenția șoferului. Rezultatele ultimelor investigații conduc însă spre automobilul care a condus-o pe Diana direct spre moarte.

Se pare că mașina nu mai fusese supusă testelor mecanice de mult timp și nu mai trebuia să fie folosită deoarece se pierdea controlul acesteia oricând se depășea viteza de 64 km/h. Proprietarul anterior al automobilului a mărturisit că mașina fusese scoasă din uz de o companie de asigurări în momentul în care a fost grav avariată. Compania l-a „asigurat” pe proprietar că limuzina nu mai era bună decât de piese vechi, astfel că a trebuit să renunțe la ea.

Mașina a fost însă reparată și apoi revândută unei firme care furniza mașini pentru Hotelul Ritz din capitala Franței. După accident, Scotland Yard a confiscat tot ce mai rămăsese din mașină și a fost adus în Marea Britanie, unde nici în momentul de față nu se știe locația exactă a epavei.

Investigațiile de la acea vreme fuseseră conduse de Lordul Stevens, care acum nu mai este șeful poliției, dar a declarat atunci că nu fusese nimic în neregulă cu mașina în care s-a aflat Prințesa Diana: nicio problemă tehnică ce ar fi putut cauza sau contribui la un posibil accident.

În mediul online încă se vehiculează teorii ale conspirației despre moartea tragică a prințesei, despre care se spune că ar fi fost asasinată de un complot al MI6, unul dintre serviciile de informație britanice. Toate declarațiile oficiale însă, atât cele franceze, cât și cele engleze, au punctat asupra faptului că totul n-a fost decât un tragic accident.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net