Noi dezăluiri din viaţa Prinţesei Diana: "Voiau să mă separe de William şi Harry!"

diana.jpg

Cei doi Prinți își amintesc ultima conversație cu mama lor și regretă ei ei au fost cei care au făcut-o să fie cea mai scurtă avută
foto: hepta

Prinţesa Diana se temea că oficialii Casei Regale a Marii Britanii complotau pentru a o submina şi pentru a o îndepărta de cei doi copii, prinţii Harry şi William.

Doctorul James Colthurst, unul dintre apropiaţii Prinţesei Diana, a dezvăluit că o mare parte dintre persoanele influente din stafful regal nu puteau accepta faptul că ea primea o mult mai mare atenţie din partea presei decât Charles. Aşa că plănuiseră să o treacă pe margine pe Diana şi să o separe de copiii ei. "Prietenii soţului meu spuneau despre mine că sunt o instabilă, bolnavă şi că ar trebui să stau la pat, acasă, pentru a-mi pune lucrurile în ordine." Cuvintele au fost rostite chiar de Diana şi fragmentul acestei poveşti apare în filmul despre Prinţesă care va fi difuzat pe Channel 4. 

diana-william-harry.jpg

William i-a făcut o promisiune mamei sale, înainte să moară
foto: Arhiva personală

Colthurts, care o ştia pe Diana încă de la vârsta de 17 ani, a declarat în documentar că "nivelul de gelozie din partea anturajului Casei Regale şi care îl sprijinea pe Prinţul Charles era uriaş. Ei nu voiau să-l vadă pe Charles trăind în umbra Dianei!", conform DailyMail. Doctorul insistă că lipsa ei de siguranţă şi lunga sa bătălie cu bulimia s-au datorat relaţiei lui Charles cu Camilla Parker Bowles. 

diana_1.jpg

printesa diana
William și Harry erau foarte apropiați de mama lor
Foto: captură video

"Toată lumea ştia despre faptul că am bulimie şi toţi cei din familie m-au învinovăţit pe mine pentru destrămarea mariajului dintre mine şi Charles. Le-a luat multă vreme ca să gândească diferit. Puteam să mă apuc de alcool, să devin o anorexică dar am ales să mă închid în mine decât să îl rănesc pe Charles", ar fi spus Diana într-una din casetele care vor fi difuzate de Channel 4. 

diana.jpg

printesa diana
Imaginea care i-a emotionat pe cei doi printi
Foto: captură video

Patrick Jephson, fosta secretară a Prinţesei Diana, apare, de-asemeni, în mult-anunţatul documentar şi a afirmat că duşmanii ei din interiorul Casei Regale nu se aşteptau că Lady Di va avea puterea să le contracareze maşinaţiunile. "A luptat cu arme neconvenţionale. A fost o persoană extraordinar de puternică iar cei care au criticat-o întotdeauna au subestimat-o". 

harry_diana.jpg

printesa diana
Prințesa Dianei și copilul ei cel mic, Harry
Foto: Hepta

Prințul William și Prințul Harry au mărturisit în acest film documentar că, atunci când erau copii, nu-și mai văzuseră mama timp de o lună, înainte ca Prinţesa Diana să-și piardă viața în tragicul accident. Totul a fost cauzat de divorțul dintre Diana și Prințul Charles, care i-a pus în situația de a alege doar unul dintre cei doi părinți.Vorbind despre divorțul dintre părinții lor, William a mărturisit că din cauza deciziei Dianei și a lui Charles, ei nu și-au mai putut vedea ambii părinți pentru multă vreme, ei înșiși, ca frați, fiind despărțiți. william își amintește că s-a certat de multe ori cu fratele său pentru revederea mamei pentru că acestora, rareori li se permitea să o vadă împreună. „Nu pretind că suntem singurele persoane care am trecut prin asta,dar a fost un mod interesant de a crește.”

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1