Noaptea în care Prinţesa Diana a confruntat-o pe Camilla Parker. Nimeni nu o credea în stare să facă asta

Ultima actualizare:

    Prinţesa Diana, în 1985 şi Camilla Parker, în 2009foto: Profimedia
Prinţesa Diana, în 1985 şi Camilla Parker, în 2009foto: Profimedia

Relaţia Prinţului Charles cu Camilla Paker Bowles a fost una bine-cunoscută de Prinţesa Diana, încă înainte de nunta ei cu moştenitorul tronului regal. Însă totul a luat-o razna când prinţesa a decis să o confrunte pe rivala ei, într-o noapte despre care s-a spus că a fost momentul în care Diana a dat dovadă de cel mai mare curaj.

Întâlnirea dintre Diana şi Camilla a avut loc în 1989, la cea de-a 40-a aniversare a surorii amentei lui Charles. Atunci, la casa din Londra a unei membre a aristocraţiei, Lady Annabel Goldsmith. "Am intrat în casă şi i-am întins mâna Camillei cu gândul că trebuie să scap şi de asta", spunea Diana într-o înregistrare realizată de un amic, în secret, în 1991, conform mirror.co.uk. 

Prinţesa, care era căsătorită încă cu Charles, a decis, în aceea zi, că va participa la petrecere, deşi nimeni nu se aştepta ca ea să apară acolo. Prinţul moştenitor ar fi tot încercat, în aceea zi, să o convingă să nu se ducă. Ajunsă la petrecere, Diana a realizat că nici Charles, nici Camilla nu erau acolo, ci în altă parte a casei. "Toţi mi-au spus să nu mă duc după ei, dar le-am spus că mă duc să-mi găsesc soţul", a mai povestit ea.

Atunci i-a găsit într-o încăpere, cu un alt bărbat. S-a alăturat conversaţiei, iar apoi i-a spus Camillei: "Trebuie să vorbesc cu tine. S-a simţit nelalocul ei, dar a fost de acord. I-am rugat pe bărbaţi să plece şi, când au ieşit, i-am auzit cum se întreabă ce vreau să fac. Am rugat-o pe Camilla să stea jos şi i-am spus «Ştii exact despre ce e vorba». S-a făcut că nu are habar. I-am spus că ştiu despre idila ei cu Charles. Mi-a spus, ceea ce mi s-a părut foarte interesant «ai tot ce îţi poţi dori. Toţi bărbaţii sunt îndrăgostiţi de tine, ai doi copii frumoşi, ce mai vrei». I-am răspuns că îmi vreau soţul şi să nu mă trateze ca o idioată". 

Prinţesa Diana şi Prinţul Charles au divorţat în 1996
Prinţesa Diana şi Prinţul Charles au divorţat în 1996

Diana a povestit că, după discuţie, în maşină, a plâns ca niciodată, dar că a doua zi de dimineaţa s-a simţit alt om. I-a spus lui Charles că nu are secrete faţă de el şi poate să o intrebe pe Camilla despre ce au vorbit. 

Relaţia Dianei cu Charles însă nu a putut fi reparată şi cei doi s-au despărţit în 1992. Divorţul a fost anunţat în 1996, după ani de certuri. Diana amurit în 1997, în Paris. Charles şi Camilla s-au căsătorit în 2005. 

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net