Nici de Sărbători nu se lasă! Sora lui Meghan Markle i-a trimis o scrisoare siropoasă de Crăciun

Ultima actualizare:

    Meghan Markle nu are pace nici de Crăciunfoto: Getty
Meghan Markle nu are pace nici de Crăciunfoto: Getty

Scandalul din familia lui Meghan Markle nu se mai oprește. Nici de Crăciun, sora ei vitregă nu vrea să o scutează pe ducesa de Sussex și i-a adresat o felicitare care sigur nu-i va pica bine fostei actriţe de 36 de ani.

Samantha Markle nu se teme că presa e prea implicată în scandalul pornit de tatăl ei, Thomas şi a publicat o felicitare de Crăciun pentru Meghan, în care îi aminteşte că această perioadă e una pe care trebuie să o petreci în familie. Evident, felicitarea a fost publicată într-un ziar britanic, Mirror, notează cosmpolitan.com. 

Iată ce mesaj i-a transmis Samantha ducesei

"Dragă Meg. 

Nu e timpul să fim formali. Sărbătorile sunt dedicate familiei. După cum ştii, tata încearcă să te contacteze şi e foarte rănit de faptul că îl eviţi. Viaţa e scurtă şi ştii că tata e un om grozav. Te rog arată-i că îl iubeşti. Te rog să te gândeşti la asta.

Sora ta, Samantha".

Samantha se teme că tatăl lor nu va mai prinde încă un Crăciun

Samantha Markle i-a transmis un mesaj surorii sale
Samantha Markle i-a transmis un mesaj surorii sale

Femeia, care nu a mai vorbit cu Meghan de ani buni şi care va publica o carte în care vrea să dea cărţile pe faţă despre sora ei, a mai spus că tatăl ei e în stare gravă. "Ar putea fii ultimul lui Crăciun, sper că nu e cazul, dar ar fi tragic şi trist dacă nu ar putea să rezolve această problemă. Cred că Meghan va regreta enorm dacă ăsta ar fi ultimul lui Crăciun şi nu s-ar vedea", a declarat Samantha.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net