Nevasta trebuie să plătească orgia la bordel, în valoare de 79.000 $

Ultima actualizare:

    Clanul Kardashian, avere  de 100 de milioane $Foto: Guliver / Splashnews
Clanul Kardashian, avere de 100 de milioane $Foto: Guliver / Splashnews

10 octombrie 2015. Supărat că soţia nu-l mai vrea, baschetbalistul Lamar Odom (35 de ani) ajunge la bordelul lui Dennis Hof. Începe o orgie cu două prostituate. Nota de plată: 79.000 $. Trei zile mai târziu se afla în comă la spital.

14 octombrie. Fostul baschetbalist de la Los Angeles Clippers, Lamar Odom (35 de ani), e găsit inconştient, cu spume la gură, în camera de hotel, de cele două prostituate pe care le închiriase cu 19.000 de dolari fiecare.

Monica Monroe  (27 de ani)  s-a plâns că nu  a fost plătită  de Lamar
Monica Monroe (27 de ani) s-a plâns că nu a fost plătită de Lamar

Ryder Cherry (25 de ani) şi Monica Monroe (27 de ani) sună la Urgenţe şi încearcă să îl readucă în simţiri.

Nici Ryder Cherry  (25 de ani) nu şi-a primit  cei 19.000 de dolari  pentru prestaţie
Nici Ryder Cherry (25 de ani) nu şi-a primit cei 19.000 de dolari pentru prestaţie

Uriaşul de 2,08 metri şi 104 kilograme intrase deja în comă, după ce a făcut sex de 10 ori cu patru fete, s-a îndopat cu Viagra obţinută din plante şi a tras pe nas multă cocaină. Noaptea de joi spre vineri a fost deosebit de critică. La căpătâiul lui a sosit soţia, care în 2013 intentase divorţ. Khloe Kardashian, sora mai mică a celebrei Kim Kardashian, cunoscută pentru posteriorul ei faimos, a decis să se separe de Lamar după patru ani de mariaj din cauza exceselor lui cu drogurile. Însă, până recent, divorţul nu a fost încheiat. La 21 octombrie, Khloe retrage cererea de divorţ şi anunţă că s-a împăcat cu Lamar, care după ce şi-a revenit din comă a aflat şocat că are nevoie disperată de un transplant de rinichi, pentru că intoxicaţia de la bordel i-a distrus organele interne.

Când a auzit că cele două fete ale lui nu şi-au încasat banii pentru că l-au satisfăcut pe baschetbalistul narcoman, patronul bordelului, Dennis Hof, a luat foc. “Cecurile cu care a plătit Lamar au fost anulate. Am dat-o în judecată pe Khloe să plătească ea. I-am trimis deja factura de 78.739 de dolari, plus taxe, la biroul ei din Los Angeles. Să plătească nevasta pentru orgiile soţului”, a a tunat Hof, pentru New York Post.

Patronul bordelului,  Dennis Hof, nu acceptă  ca vreuna dintre cele 150  de fete care lucrează pentru  el să facă sex gratis
Patronul bordelului, Dennis Hof, nu acceptă ca vreuna dintre cele 150 de fete care lucrează pentru el să facă sex gratis

Click! spune

Khloe Kardashian (31 de ani) este sora cea mai mică a lui Kim Kardashian. Ea a devenit celebră datorită reality show-ului “Keep up with the Kardashians”, care e difuzat de postul tv E!Entertainment. În 2009 s-a măritat cu Lamar Odom. În 2013 cere divorţul şi e văzută cu mai mulţi bărbaţi din showbiz, dar susţine că nu are o relaţie cu vreunul. Averea totală a clanului Kardashian e evaluată la peste 100 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net