Nevasta trebuie să plătească orgia la bordel, în valoare de 79.000 $

32-peglob-1-kardashian.jpg

Clanul Kardashian, avere de 100 de milioane $
Foto: Guliver / Splashnews

10 octombrie 2015. Supărat că soţia nu-l mai vrea, baschetbalistul Lamar Odom (35 de ani) ajunge la bordelul lui Dennis Hof. Începe o orgie cu două prostituate. Nota de plată: 79.000 $. Trei zile mai târziu se afla în comă la spital.

14 octombrie. Fostul baschetbalist de la Los Angeles Clippers, Lamar Odom (35 de ani), e găsit inconştient, cu spume la gură, în camera de hotel, de cele două prostituate pe care le închiriase cu 19.000 de dolari fiecare.

32-peglob-3-monica-monroe.jpg

Monica Monroe (27 de ani) s-a plâns că nu a fost plătită de Lamar
Foto: Guliver / Splashnews

Ryder Cherry (25 de ani) şi Monica Monroe (27 de ani) sună la Urgenţe şi încearcă să îl readucă în simţiri.

32-peglob-4-ryder-cherry.jpg

Nici Ryder Cherry (25 de ani) nu şi-a primit cei 19.000 de dolari pentru prestaţie
Foto: Guliver / Splashnews

Uriaşul de 2,08 metri şi 104 kilograme intrase deja în comă, după ce a făcut sex de 10 ori cu patru fete, s-a îndopat cu Viagra obţinută din plante şi a tras pe nas multă cocaină. Noaptea de joi spre vineri a fost deosebit de critică. La căpătâiul lui a sosit soţia, care în 2013 intentase divorţ. Khloe Kardashian, sora mai mică a celebrei Kim Kardashian, cunoscută pentru posteriorul ei faimos, a decis să se separe de Lamar după patru ani de mariaj din cauza exceselor lui cu drogurile. Însă, până recent, divorţul nu a fost încheiat. La 21 octombrie, Khloe retrage cererea de divorţ şi anunţă că s-a împăcat cu Lamar, care după ce şi-a revenit din comă a aflat şocat că are nevoie disperată de un transplant de rinichi, pentru că intoxicaţia de la bordel i-a distrus organele interne.

32-peglob-2-bordel.jpg

Patronul bordelului, Dennis Hof, nu acceptă ca vreuna dintre cele 150 de fete care lucrează pentru el să facă sex gratis
Foto: Guliver / Splashnews

Când a auzit că cele două fete ale lui nu şi-au încasat banii pentru că l-au satisfăcut pe baschetbalistul narcoman, patronul bordelului, Dennis Hof, a luat foc. “Cecurile cu care a plătit Lamar au fost anulate. Am dat-o în judecată pe Khloe să plătească ea. I-am trimis deja factura de 78.739 de dolari, plus taxe, la biroul ei din Los Angeles. Să plătească nevasta pentru orgiile soţului”, a a tunat Hof, pentru New York Post.

Click! spune

Khloe Kardashian (31 de ani) este sora cea mai mică a lui Kim Kardashian. Ea a devenit celebră datorită reality show-ului “Keep up with the Kardashians”, care e difuzat de postul tv E!Entertainment. În 2009 s-a măritat cu Lamar Odom. În 2013 cere divorţul şi e văzută cu mai mulţi bărbaţi din showbiz, dar susţine că nu are o relaţie cu vreunul. Averea totală a clanului Kardashian e evaluată la peste 100 de milioane de dolari.

Loading...

Citește și

  • kourtney kardashian nud

    Kourtney Kardashian (36 de ani) a renunțat complet la inhibiții și a pozat nud, pentru o ședință foto incendiară. Bruneta și-a etalat posteriorul devenit celebru, spre deliciul fanilor ei. Ea și surorile ei au devenit faimoase datorită reality show-ului "Keeping up with the Kardashians", dar și pentru formele voluptoase cu care se mândresc.

  • Baschetbalistul Lamar Odom a fost spitalizat, miercuri, el fiind găsit fără cunoştinţă într-un bordel din Nevada, iar, potrivit site-ului tmz.com, starea lui este gravă.