N-ai văzut-o niciodată așa! Michelle Obama, în costum de baie în vacanță

michelle_obama_main_0.jpg

michelle obama rochii aparitii
Michelle Obama, la ultima cină oficială la Casa Albă
foto: Getty Images

Soții Obama recuperează intens după două mandate la Casa Albă, când au fost obligați să apară mereu îmbrăcați la patru ace. De când au predat ștafeta, Michelle și Barack Obama au fost suprinși în multe ipostaze relaxate. Cel mai recent, Michelle a fost fotografiată în costum de baie, în largul unei insule din Polinezia Franceză.

El, neras, cu șapca purtată invers și șlapi în picioare, ea, cu părul necoafat. Barack și Michelle Obama și-au luat revanșa pentru anii petrecuți în fruntea Statelor Unite ale Americii. Iar publicul i-a adorat și în această nouă ipostază.

După vacanța din Palm Springs, California, Barack Obama s-a retras pe o insulă din Polinezia Franceză, într-un resort de lux care i-a aparținut legendarului actor Marlon Brando, ca să lucreze la o carte. De câteva zile i s-a alăturat și Michelle, așa că programul a suferit câteva modificări.

Cei doi au fost văzuți înotând în apele de cleștar ale Pacificului de Sud, însă imaginea care a făcut deliciul rețelelor de socializare a fost cu Michelle în costum de baie pe o placă cu vâsle.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1