N-ai cu cine să bei? Ia-ţi un robot beţiv

Ultima actualizare:

    Drinky “vorbeşte” în 20 de limbi diferite
Drinky “vorbeşte” în 20 de limbi diferite

“Hai noroc! Să trăim şi... La mulţi ani!” Aşa te întâmpină la masă Drinky, primul roboţel beţiv din lume. El a fost creat de inventatorul sud-coreean Euchan Park şi este foarte rezistent la băutură.

Nu te contrazice, nu face urât la băutură, nu trebuie dus acasă după ce o “ia pe ulei” şi mai ales nu îţi strică cheful de distracţie cu replici tâmpite după ce ia “ceva la bord”. Asta face din Drinky roboţelul cel mai bun partener de băutură din lume. Sud-coreeanul expert în cibernetică Euchan Park l-a creat pe micuţul roboţel pentru că nu vrea ca nimeni să treacă prin experienţa tristă de “a consuma alcool de unul singur”. “De Crăciun, în 2012 eram singur acasă şi am băut Soju (nr. - băutură alcoolică specific coreeană). Atunci mi-a venit ideea de a-l crea pe Drinky. Mi-au trebuit 3 ani, dar sunt mulţumit de ce a ieşit”, a declarat inventatorul.

Drinky bea orice, duce până la trei pahare de dimensiunile celor de ţuică până când borcanul rezervor de care este ataşat se umple şi roboţelul “se cere la toaletă” (n.r. - adică alcoolul revine în sticla de pe masă).

La gura borcanului este montat un senzor care înregistrează nivelul alcoolemiei partenerului de masă. El e expus la Centrul de Artă Nabi şi urmează să fie comercializat la jumătatea anului. Preţul orientativ este de 200 de dolari. 

Robotul dă pe gât paharul numai după ce ciocneşte cu partenerul de băută
Robotul dă pe gât paharul numai după ce ciocneşte cu partenerul de băută
image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net