Myanmarul a fost zguduit de un cutremur de 6.9 grade

Ultima actualizare:

    Cutremurul s-a produs la ora locală 08.25Foto: Getty
Cutremurul s-a produs la ora locală 08.25Foto: Getty

Un cutremur cu o magnitudine însemnată a lovit miercuri (13 aprilie) Myanmarul. Seismul de 6.9 grade pe scara Richter s-a produs în vestul statului, la o adâncime de 74 de kilometri.

Update 20:00: Șapte persoane din India au fost spitalizate în Manipur, iar alte trei în Siliguri, anunță ANI.

#Earthquake aftermath: Three admitted in hospital in Siliguri (WB) after sustaining injuries during panic caused. pic.twitter.com/WKTI6dbfub— ANI (@ANI_news) 13 aprilie 2016

#Earthquake aftermath: Three admitted in hospital in Siliguri (WB) after sustaining injuries during panic caused. pic.twitter.com/WKTI6dbfub

Informația făcută publică de Insitutul american de Geofizică USGS și citată de România Tv oferă detalii cu privire la epicentrul cutremurului. Epicentrul seismului a fost localizat la aproximativ 170 de kilometri la N-V de Mandalay sau la 385 de kilometri de capitala Naypydaw și a fost atât de puternic, încât s-a resimțit și în India și Bangladesh.

Potrivit USGS, aproximativ 42 de milioane de oameni din regiune au simţit cutremurul, iar aproximativ 740.000 dintre ei au simţit cele mai puternice unde ale cutremurului.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net