A murit cu 14 săptămâni înainte de a deveni mamă. Reacția iubitului ei

Ultima actualizare:

    Victoria-Anne Ramage împreună[ cu iubitul eifoto: arhivă personală
Victoria-Anne Ramage împreună[ cu iubitul eifoto: arhivă personală

O tânără de 22 de ani din Marea Britanie a murit cu numai 14 săptămâni înainte de a da naștere primului ei copil. Victoria-Anne Ramage era în vizită la bunica ei, se pregătea pentru micul dejun, când a căzut din picioare. Tânăra a fost dusă de urgență la spital, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru ea, nici pentru copilul ei nenăscut.

Victoria-Anne Ramage, în vârstă de 22 de ani, era în vizită la bunica ei, când a căzut fără suflare, conform mirror.co.uk. Tânăra a fost dusă de urgență la spital, însă a mai intrat de câteva ori în stop cardiac în ambulanță. Tragicul eveniment s-a petrecut în urmă cu o săptămână, în Dalmellington, Ayrshire.

Medicii au încercat să facă totul pentru a-l țină în viață măcar pe copilul pe care Victoria îl purta în pântec, însă eforturile lor au fost în zadar.

Tânăra mai avea 14 săptămâni până când ar fi trebuit să-l aducă pe ume pe băiețelul ei, Abel. ”N-a avut niciodată probleme de sănătate. Nu era nimic în neregulă cu ea, dimpotrivă, înflorise în urma sarcinii”, a declarat partenerul de viață al tinerei, John McRobert (29 de ani).

Bărbatul a apucat să-și țină în brațe bebelușul mort, după care a luat o decizie emoționantă. ”Vom face totul ca beblușul și mama lui să rămână pentru vecie împreună.”

”L-am așezat în brațele ei. Parcă ar dormi amândoi. Așa aș vrea să-i înmormântăm”, a adăugat bărbatul, copleșit de durere.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net