A murit apărându-şi stăpâna de bona nebună

Ultima actualizare:

    † Anastasia suferea de dizabilităţi psihice şi fizice
† Anastasia suferea de dizabilităţi psihice şi fizice

Căţeluşa chihuahua Lusya a murit la datorie, încercând să o oprească pe bona nebună care îi decapita stăpâna de doar 4 ani. Trupul sfârtecat al căţeluşei a fost descoperit de anchetatori printre dărâmăturile apartamentului incendiat de Gyulchehra Bobokulova, în Moscova.

Nimeni nu îşi explică ce a fost în mintea tulbure a Gyulchehrei Bobokulova, de 38 de ani, la 29 februarie, când a ucis-o pe Anastasia Meshcheryakova, fetiţa de 4 ani de care avea grijă. În furia ei oarbă, femeia, care le-a declarat ulterior anchetatorilor că este o mare admiratoare a organizaţiei jihadiste Statul Islamic, a răpus-o şi pe micuţa căţeluşă Lusya. Tatăl Anastasiei, Vladimir (36 de ani), a fost cel care a descoperit trupul înjunghiat de mai multe ori al căţeluşei chiar lângă pătuţul în care zăcea trupul decapitat al fetiţei lui.

simeon stalpnicul png

„A murit încercând să o apere pe Nasty. Nu a avut nici o şansă pentru că o căţeluşă chihuahua nu e înzestrată de la natură să poată lupta cu un om. E prea firavă”, a declarat Vladimir. Mama fetiţei, Ekaterina, a declarat: „a stat lângă fetiţă până în ultima clipă”.  După ce a comis crima, Bobokulova a luat metroul şi s-a plimbat pe străzi afişând ostentativ capul copilei ucise.

simeon stalpnicul png

„Sunt o teroristă. Urăsc democraţia. Vă omor pe toţi!”, a strigat timp de o oră bona originară din Uzbekistan, ameninţând moscoviţii cu o bombă imaginară. Trupul căţeluşei a fost găsit târziu, din cauză că la scurt timp după ce a comis fapta, Bobokulova a incendiat apartamentul familiei Meshcheryakov. Dacă procurorii vor demonstra că bona era în deplinătatea facultăţilor mintale în momentul săvârşirii crimei, ea va petrece 25 de ani în spatele gratiilor.

«Vă omor pe toţi!!»

simeon stalpnicul png

29 februarie. Bobokulova a decapitat-o pe micuţa care suferea de dizabilităţi psihice şi fizice cu un cuţit de bucătărie. I-a pus capul într-o sacoşă şi a plecat apoi pe străzi. 

Când a ieşit de la metrou a început să ameninţe că are o bombă şi că se aruncă în aer. A fost arestată după o oră. Le-a declarat anchetatorilor că gestul ei e o formă de protest contra bombardamentelor ruşilor din Siria şi că Allah a îndemnat-o la crimă.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net