Motorola Moto Hint aduce fantezia din filmul „Her“ în realitate

Ultima actualizare:

Motorola a prezentat săptămâna aceasta noul telefon Moto X și ceasul inteligent Moto 360. Totuși, mai are un gadget: Moto Hint, o cască wireless care s-ar putea dezvolta într-o „casă“ pentru asistentul digital Google Now.

Motorola Moto Hint nu este doar o cască Bluetooth prin care să îți preiei apelurile. Este puțin mai mult, datorită sistemului de recunoaștere vocală folosit de Motorola în telefonul său. Hint este un intermediar între telefon și tine, nu este doar pentru convorbiri, ci pentru căutări vocale, pentru direcționare în trafic, pentru a-ți asculta mesajele sau pentru a nota ceva rapid, scrie The Verge.

Cândva o modă, acum căștile Bluetooth și-au mai pierdut din popularitate. Motorola crede însă că astfel poate recupera. Hint este de dimensiunea unei alune, aproape că nici nu se vede din ureche, și este similar gadgetului purtat de personajul principal din filmul „Her“, care astfel discuta cu asistentul său digital.

Moto Hint este tipul acela de gadget pe care îl iei pentru că se dovedește util la un singur lucru și ai nevoie de asta. Costă 150 de dolari, are o autonomie de puțin peste trei ore, care poate fi prelungită prin alte două încărcări în carcasa sa specială, și întregește gama de dispozitive purtabile ale Motorola. Va fi disponibil global în apropierea sărbătorilor de iarnă.

Iată videoclipul de prezentare pentru Motorola Moto Hint

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net