Motivul pentru care Harry și Meghan Markle au vândut casa primită cadou de la Regina Elisabeta a II-a

gettyimages-1192408411-594x594.jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să vândă Frogmore Cottage
Foto: Getty Images

Se pare că Ducii de Sussex sunt pregătiți oricând să renunțe la lucrurile care încă îi mai leagă de familia regală britanică, după ce au decis să facă un pas în spate de la îndatoririle lor și să părăsească Marea Britanie alături de băiețelul lor, Archie.

Astfel, Prințul Harry și Meghan sunt „mai liberi” din „strânsoarea” familiei, după ce au decis să vândă casa pe care au primit-o cadou de la Regina Elisabeta a II-a, Frogmore Cottage.

Casa a fost cumpărată de Prințesa Eugenie

Vânzarea a fost făcută către Prințesa Eugenie, verișoara lui Harry și a lui William, conacul rămânând tot în familie. Aceasta din urmă s-a mutat deja acolo împreună cu soțul ei Jack Brooksbank.

Potrivit tabloidului The Sun, mobila ducilor din Sussex a fost mutată noaptea, pentru a nu atrage atenția. Verișoara lui Harry, însărcinată în câteva luni, și soțul ei au luat în stăpânire casa din Windsor în urmă cu două săptămâni. Casa e situată nu departe de castelul în care Regina Elisabeta și Prințul consort Philip petrec perioada de izolare.

Motivul pentru care Harry și Meghan au vândut Frogmore Cottage

Totuși, există un motiv pentru care cuplul a luat această decizie, cei doi nefiind motivați doar de „rebeliunea” de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Tabloidele britanice dezvăluiau la momentul respectiv detalii despre sumele cheltuite pentru restaurarea Frogmore Cottage, reședința în care au stat Meghan Markle și Harry. Conform sursei anterior menționate, ar fi fost cheltuiți 2,4 milioane de lire sterline pentru reamenajarea reședinței, din sumele plătite de contribuabilii britanici.

După ce au renunțat la titlurile regale pentru a se muta în California însă, Ducii conveniseră cu restul familiei să restituie suma investită în conac. Cei doi s-au gândit astfel că cel mai simplu ar fi să îl vândă pur și simplu, ca o altă subtilă înțepătură către familia lor, și să restituie astfel prin acest mijloc banii. 

Loading...