Motivul bizar pentru care Regina a fost auzită bârfind oficiali ai Chinei

regina.jpg

regina elisabeta oficiali chinezi
Regina nu a avut lucruri bune de spus despre oficialii chinezi
Foto: Getty

Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost auzită spunând că oficialii chinezi au fost „foarte nepoliticoși”, în timpul unei petreceri care a avut loc în grădina de la Buckhingham Palace, în Londra. Aceasta a fost filmată de cemeramanul regal, iar motivul pentru care a putut fi auzită această conversație este unul extrem de neobișnuit.

Se pare că reacțiile Reginei au putut fi auzite atât de bine datorită umbrelei de plastic pe care o avea în mână, potrivit cotidianului britanic Mirror. Cameramanul Patrick Wilkinson a folosit un microfon obișnuit, dar sunetul a fost propagat de umbrela de pastic a Reginei Elisabeta a II-a. Cameramanul se afla la doar câțiva metri de aceasta. Specialiștii susțin că dacă umbrela ar fi fost făcută din bumbac sau din pânză, sunetul nu s-ar fi auzit atât de clar ca în cazul de față.

Regina a fost auzitâ spunând că oficialii președintelui Chinez Xi au fost „foarte nepoliticoși cu ambasadorul britanic din China”, Barbara Woowdard. De asemenea, potrivit BBC, această informație a fost cenzurată în China. Controversele vin la scurt timp după ce o convorbire între ea și David Cameron a făcut vâlvă. Cei doi au fost auziți spunând că Nigeria și Afganistan sunt cele mai corupte state din lume.

Loading...

Citește și

 • regina elisabeta oficiali chinezi

  În timpul unei petreceri în grădina din Buckingham Palace, Regina Marii Britanii a fost surprinsă de cameramanul regal făcând unele comentarii nepotrivite. Ea a putut fi auzită vorbind despre vizita de anul trecut în China și pare că n-a fost deloc mulțumită de primirea oficialilor chinezi.

 • regina elisabeta masini land rover

  Mașinile de teren produse de Land Rover sunt bine cunoscute în întreaga lume pentru fiabilitatea lor și pentru felul impecabil în care se comportă în medii extreme precum noroi, inundații și deșert. Știați însă că Regina Marii Britanii adoră să simtă la volan puterea acestor mașini?

 • obama regina marii britanii

  La doar o zi de la aniversarea celor 90 de ani a suveranei Marii Britanii, Barack și Michelle Obama i-au făcut o vizită Reginei Elisabeta a II-a chiar la Castelul Windsor. Cuplul american a fost așteptat pe pajiștea din fața castelului chiar de către regină și de soțul ei, Prințul Philip.

 • regina elisabeta marea britanie aniversare

  Familia Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii pare una dintre cele mai frumoase familii regale din lume. Este ușor să ne dăm seama de acest lucru numai dacă privim fotografiile cu nepoții reginei. Anul acesta, cu ocazia celei de-a 90-a aniversări a zilei sale de naștere, Elisabeta apare într-o fotografie superbă alături de cei mai tineri membri ai familiei regale.

 • kate middleton

  Kate Middleton (34 de ani) este un etalon de stil și rafinament pentru femeile din lumea întreagă. Iubită, dar totodată criticată de presă, ducesa de Cambridge are un trecut pe care, cel mai probabil, puțini îl știu. Când era studentă, soția prințului William (33 de ani) era cunoscută drept o tânără rebelă.

 • kate middleton

  Kate Middleton încinge spiritele în turneul indian. O editorialistă de succes din India, Shobhaa Rajadhyaksha, critică dur alegerile vestimentare ale ducesei: ”lipsite de personalitate”, ”terne” și ”ciudate”. ”Slavă Cerului că nu a purtat un sari. Pentru asta ar fi avut nevoie de forme, iar ea nu are deloc”, a spus scriitoarea.