Motivul ascuns pentru care Meghan Markle a renunţat la inelul de logodnă în turneul african

Ultima actualizare:
Meghan Markle, în vizită la Moscheea Auwai
Meghan Markle, în vizită la Moscheea Auwai

Meghan Markle şi prinţul Harry au efectuat prima lor vizită oficială, departe de ploioasa Mare Britanie, de când au devenit părinţi. Ducii de Sussex au păşit pe teritoriul mai multor ţări din Africa, iar prinţul Harry a reconstituit intinerariul parcurs cu mama sa, cu zeci de ani în urmă, în Angola. Pentru zilele petrecute în continentul african, Meghan a decis să renunţe la articolele vestimentare de mii de lire sterline şi a adoptat o vestimentaţie simplă, iar multe dintre bijuteriile care fac parte din colecţia sa impresionantă au fost lăsate la o parte. Care a fost motivul pentru care ducesa de Sussex a luat decizia de a se prezenta astfel?

Ducesa de Sussex a făcut furori, în tabloidele din întreaga lume, datorită alegerilor vestimentare simple pe care le-a făcut în timpul turneului african care s-a întins pe o perioadă de zece zile. Nu doar hainele extrem de scumpe, create de designeri arhicunoscuţi, au lipsit, ci şi bijuteriile aflate în colecţia ducesei de Sussex.

Meghan, în vârstă de 38 de ani, a renunţat la diamantele sclipitoare, inclusiv inelul de logodnă în valoare de 140.000 de lire sterline în favoarea unor bijuterii cât se poate de accesibile. Multe dintre articolele purtate au ascuns, totuşi, un mesaj secret. Spre exemplu, inelul cu o piatră de turcoaz pe care l-a ales în locul celui de logodnă ar aduce forţă interioară celui care îl poartă, în timp ce lănţişorul şi brăţară alese pentru vizita din Cape Town ar ţine spiritele rele la distanţă şi ar oferi un plus de protecţie, relatează dailymail.co.uk.

Acesta este simbolul ochiului rău, de inspiraţie turcă
Acesta este simbolul ochiului rău, de inspiraţie turcă

Ducesa de Sussex a purtat un colier de 450 de lire sterline în turneu în Africa de Sud, care avea drept pandantive un „ochi rău” și un „hamsa”. Creatorul acestei bijuterii, designerul Alemdara explică simbolismul pe care îl poartă. „Conform legendei otomane, purtarea unui simbol al aşa-zisului ochi rău risipește gelozia de la ceilalți şi blochează energia negativă", a dezvăluit Alemdara, potrivit dailymail.co.uk.

Meghan Markle a evitat designerii celebri

Meghan Markle (38 de ani) a optat pentru o garderobă low-budget pentru turul regal pe care l-a făcut recent în Africa de Sud. Dacă în vizitele trecute a purtat ţinute care depăşeau lejer suma totală de 100.000 de euro, de această dată întreaga garderobă a ducesei a atins suma de aproximativ 5.000 de euro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net