Motivul absolut ridicol pentru care Kate îl îmbracă mereu pe George în pantaloni scurți

kate_george.jpg

printul george
V-ați gândit vreodată de ce Prințul George poartă mereu pantaloni scurți
Foto: Getty

Cu toții am observat odată cu trecerea anilor că Prințul George este mereu îmbrăcat în public cu pantaloni scurți și șosete lungi. Indiferent de locație sau eveniment, micul George poartă mereu pantalonași scurți – am putea spune că este un semn distinctiv al acestuia, dar se pare că totul are o altă semnificație.

William Hanson, expert în obiceiurile regale britanice, ne dezvăluie că această piesă vestimentară la copii este doar un element ce ține de etichetă:

george_1.jpg

printul george
Indiferent de locație și de eveniment, Prințul George este mereu îmbrăcat cu pantaloni scurți
Foto: Getty

„Este foarte englezesc să-ți îmbraci băiețelul cu pantaloni scurți. Pantalonii lungi sunt pentru băieții mai mari și pentru bărbați, iar cei scurți sunt și un semn distinctiv și discret care arată clasa socială aici în Marea Britanie. Totuși, timpurile se schimbă lent – o pereche de pantaloni scurți la un băiețel a început să fie asociată mai degrabă cu clasa de mijloc – aproape suburbană. Și niciun aristocrat care se respectă n-o să vrea să fie considerat suburban”, a declarat Hanson pentru The Independent.

george_2.jpg

printul george
Este un obicei englezesc să-ți îmbraci băiețelul cu pantaloni scurți
Foto: Getty

Dacă însă aruncăm o privire asupra fotografiilor Familiei Regale, vom observa că nu doar Prințul George respectă tradiția. Când erau mici, Prințul Charles, Prințul Harry și Prințul William au purtat și ei pantaloni scurți. Conform obiceiului, George urmează să poarte pantaloni lungi în public după ce va împlini opt ani.

george_3.jpg

printul george
Prințul George va începe să poarte pantaloni lungi după ce va împlini opt ani
Foto: Getty

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • printul george

    Despărțirea de Canada a fost foarte grea pentru Prințul George (trei ani). Fotografii l-au surprins estrem de trist atunci când s-a îmbarcat alături de William și Kate și de surioara lui pentru a se întoarce în Marea Britanie. Pilotul i-a oferit însă șansa de a sta în cabina sa pentru a-l înveseli.

  • printul george justin trudeau canada

    Ducii de Cambridge se află într-o vizită oficială în Canada. Nu s-au dus singuri, ci însoțiți de cie doi copii ai lor, prințul George (trei ani) și prințesa Charlotte (1 an). Kate Middleton (34 de ani) și Prințul William (34 de ani) au fost primiți pe un aeroport militar din Victoria, în provincia Columbia Britanică, de premierul canadian, Justin Trudeau (44 de ani), și de soția lui, Sophie Gregoire (41 de ani).