Mortală și sexy! Este "armata feminină în fuste-mini" a lui Putin

parada_3.png

armata femei putin parada militara
"Armata feminină în fuste-mini" a lui Putin, a atras toate privirile în timpul paradei militare de la Moscova
Foto captură foto Mirror.co.uk

Președintele rus, Vladimir Putin, a fost foarte încântat să-și admire, în timpul unei parade militare, "armata feminină în fuste-mini" care probabil îi va ameți pe inamici pe un eventual front de luptă. În mod normal, la un asemenea eveniment sunt afișate trupele și echipamentul de război, dar plutonul feminin al armatei ruse pare să iasă din tiparele obișnuite.

Potrivit Mirror.co.uk, în timpul paradei militare de la Moscova, pe lângă diversele aparate de zbor, sistemele de rachete de apărare aeriană și cele nucleare, contingentele militare feminine care au purtat o uniformă foarte sexy, par să fi captat toată atenția.

parada_4.png

armata femei putin parada militara
Frumoasele femei au defilat în formație perfectă spre deliciul lui Vladimir Putin
Foto captură foto Mirror.co.uk

Fustele-mini, mult peste genunchi, sunt într-un profund contrast față de uniformele feminine ale celor mai multe armate occidentale, inclusiv cele britanice și americane. Frumoasele femei au defilat în formație perfect ordonată, strălucind în uniformele de un alb imaculat, pe ritmul muzicii militare spre deliciul liderului rus.

parada_2.png

armata femei putin parada militara
Putin a fost foarte încântat de parada militară
Foto captură foto Mirror.co.uk

Parada este organizată anual pentru a celebra victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei Naziste în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. De asemenea, este și ocazia perfectă de a arăta rezultatele investițiilor de miliarde de dolari în modernizarea programelor militare.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • Vladimir Putin iubita Wendi Deng

    Mare iubăreț pare să fie președintele rus Vladimir Putin (63 de ani)! De când a divorțat sunt zvonuri potrivit cărora ar schimba femeile ca pe șosete. Mai nou, se crede că se iubește cu o femeie de afaceri.

  • Vladimir Putin este unul dintre cei mai titraţi şi controversaţi lideri mondiali. Recent, presa străină a scris faptul că Putin ar ţine o masă de călcat în biroul sau prezidenţial, îmsă Kremlinul a negat această informaţie.

  • elvira nabiullina vladimir putin

    Politica economică a Rusiei este contestată. Banca Centrală a Rusiei este un pilon al măsurilor ortodoxe. Guvernul, însă, măcinat de austeritate și de lipsa stimulului financiar, nu a reușit să finalizeze bugetul federal pentru anul în curs. Guvernatorul Elvira Nabiullina a fost atacat din toate părțile de politicienii ruși care și-ar dori o scădere mai rapidă a ratei dobânzii pentru a fi stimulată creșterea economică.

  • Alisa Kharcheva

    Acum doi ani apărea pe pagina de calendar în dreptul lunii Aprilie, în ceea ce era cadoul studenților de la Universitatea din Moscova pentru Vladimir Putin (63 de ani), cu ocazia zilei lui de naștere, iar zilele acestea a ajuns să fie noua presupusă cucerire de pe lista liderului de la Kremlin.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1