Monica Gabor a Americii, goală pe internet. S-a lăsat filmată în cadă pentru un milion de dolari

courtney-stodden-sex-tape.jpg

courtney stodden dezbracata sex tape
Courtney este filmată în timp ce își acoperă sânii cu înghețată
Foto: Vivid

Starleta americană Courtney Stodden (20 de ani) s-a filmat în ipostaze incendiare pentru a-i arăta soțului ei, Doug Hutchison (54 de ani), cât de dor îi este de el, aceasta fiind plecată într-o călătorie în Las Vegas. Vedeta a primit un milion de dolari pentru sex-tape-ul solo, primul ei film pentru adulţi.

Videoclipul are 75 de minute și a ajuns și pe internet. Inițial, Courtney apare dezbrăcată pe un pat, iar apoi probează diferite seturi de lenjerie intimă sexy. Apoi, vedeta îi transmite soțului ei că vor avea „desertul” înaintea „felului principal”, în timp ce își acoperă sânii cu înghețată, pe care o va curăța, mai târziu, într-o baie cu spumă.

courtney-stodden-sex-tape_baie.jpg

courtney stodden dezbracata sex tape
Vedeta s-a filmat în ipostaze sexy pentru soțul ei
Foto: Vivid

 

Imaginile au fost făcute publice de compania Vivid, studioul care a introdus ideea de sex-tape cu vedete. De-a lungul timpului, Vivid a publicat videoclipuri sexy cu Pamela Anderson, Kim Kardashian, Jimi Hendrix și mulți alții, potrivit mirror.co.uk.

courtney-stodden-sex-tape_sani.jpg

courtney stodden dezbracata sex tape
Videoclipul incendiar a fost scăpat și pe internet
Foto: Vivid

 

Courtney a refuzat, în anul 2013, o ofertă de 5 milioane de dolari pentru a apărea într-un film pentru adulți.

Credeți-mă, imediat ce am împlinit 18 ani, întreaga industrie a filmelor porno a luat-o razna, și Vivid și toate celelalte”, declarat tânăra vedetă. 

Courtney a devenit faimoasă după ce s-a căsătorit la 16 ani cu  Doug Hutchison, care avea pe atunci 50 de ani, aşa cum Monica Gabor s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu când de abia terminase liceul.   

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1