Momentul șocant în care o româncă este agresată de un grup de tineri în Marea Britanie

Ultima actualizare:

    O româncă a fost agresată de un grup de tineri englezi, spunându-i că locul ei nu e în Regatul UnitFoto captură foto/Youtube
O româncă a fost agresată de un grup de tineri englezi, spunându-i că locul ei nu e în Regatul UnitFoto captură foto/Youtube

„Nu ne plac românii!” În acest fel s-a adresat un grup de tineri englezi unei românce stabilite în Marea Britanie care mergea liniștită pe stradă până în momentul în care s-a întâlnit cu tinerii ce par a fi elevi.

Momentul agresării verbale a fost filmat de băieții recalcitranți și apoi au publicat materialul video pe Internet. Cu toate că apoi l-au șters, imaginile au continuat să fie distribuite, provocând indignare în rândul internauților.

În înregistrare se poate vedea cum băieții o acostează pe femeie și îi vorbesc pe un ton insultător. „Nu ești o femeie, ești o imigrantă și nu ar trebui să te afli în această țară”, potrivit The Sun. Tinerii o întreabă apoi dacă are pașaport și îi cere să-l arate, dar românca le spune calmă că nu îl are la ea întrucât nu și-a luat geanta.

Când femeia le spune de unde vine, replicile băieților devin complet lipsite de sens: „Nu ne plac românii!” Incidentul s-a întâmplat în Antrim, în Irlanda de Nord, iar poliția a început o anchetă pentru a investiga acest caz.

Xenofobia a luat amploare după referendumul Brexit

Există de mai mult timp reacții anti-imigraționiste, în special față de românii plecați să muncească în Marea Britanie, dar după referendumul Brexit, comportamentul xenofob a devenit extrem de răpândit, în special în rândul tinerilor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net